El president Bartomeu, amb els mitjans nord-americans

El president Bartomeu, amb els mitjans nord-americans

El màxim dirigent culer ha repassat l’actualitat del Club a Univision, ESPN, FOX Sports, LA Times i The Hollywood Reporter

Una de les accions importants que el Club realitza per donar-se a conèixer són les entrevistes personalitzades. Aprofitant la presència de Josep Maria Bartomeu a Los Angeles, diversos mitjans nord-americans han entrevistat el president.

El LA Times, el rotatiu més gran dels Estats Units, amb 40 milions de lectors diaris, així com Univision, FOX Sports, ESPN i The Hollywood Reporter han pogut obtenir declaracions de Bartomeu, que ha tractat qüestions com la importància estratègica de la ciutat de Los Angeles per a l’expansió del FC Barcelona als Estats Units, la tasca de la Fundació (que ja ha arribat a 53 països), el bon funcionament de les Barça Academies o la salut de LaLiga, una competició que cada any és millor.

També ha comentat el moment del primer equip de futbol, al qual veu amb ganes de seguir guanyant, així com ha destacat les futures generacions, que vénen amb força i que fa poc van fer-se amb la UEFA Youth League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut