Tres renovacions més

Tres renovacions més

Òscar Mingueza i Jandro Orellana renoven fins l’any 2021, mentre que Guillem Jaime ho fa fins el 2020, tots tres amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

Òscar Mingueza, Jandro Orellana i Guillem Jaime han signat aquesta tarda la seva renovació pel Barça. Mingueza i Jandro seguiran vinculats al Club fins l’any 2021, ampliable a dues temporades més, mentre que Guillem Jaime ho farà fins el 2020, també ampliable a dues temporades més. Tots tres jugadors, campions de la UEFA Youth League aquesta temporada amb el Juvenil A, tindran una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

El defensa Òscar Mingueza, de 19 anys, porta tota la vida al Barça. Va començar a l’FCB Escola i després del seu pas al futbol formatiu amateur, on va començar a la categoria Prebenjamí, va ser el tècnic Sergi Milà qui li va veure fusta de central quan jugava a l’Aleví A. Ha estat campió de Lliga a totes les categories i Internacional Sub19. És estudiant de CAFE i aquesta temporada el seu paper ha estat determinant a la UEFA Youth League aconseguida pel Juvenil A, equip del qual és un dels seus capitans.

El migcampista Jandro Orellana, de 17 anys, va arribar l’any 2014 al Barça procedent de l’Espanyol tot i que ell s’havia format a l’Escola de Futbol Gavà. Va adaptar-se molt ràpid al sistema de joc del FC Barcelona i ja va celebrar la seva primera Lliga amb el Cadet B. Després vindrien moltes altres més com les celebrades al Cadet A i els Juvenils B i A. Campió d’Europa a Croàcia amb la selecció espanyola Sub-17, la seva temporada ha estat marcada per la lesió als isquiotibials, que es va fer, precisament, el passat mes de juny a la final contra Anglaterra d’aquest torneig, que el va obligar a passar per quiròfan. Va arribar a temps, malgrat tot, per disputar la final four de la UEFA Youth League a Nyon i a proclamar-se campió d’Europa amb el Juvenil A.

El polivalent Guillem Jaime, per la seva part, va arribar al Barça a la categoria benjamí procedent del Torreforta. Té 19 anys i s’ha passat mitja vida al taxi que fa la ruta des de Tarragona fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Va guanyar la seva primera Lliga a l’Aleví A i després vindrien moltes més a totes les categories del futbol formatiu blaugrana. Un trencament del cinquè metatarsià li ha fet perdre mitja temporada però va tornar amb força per ajudar, des de la capitania de l’equip, a guanyar la Lliga amb el Juvenil A i la UEFA Youth League a la que ja va poder participar des de la ronda de vuitens de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut