Los Angeles rep el Barça

Los Angeles rep el Barça

Alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat californiana s’han tenyit de blaugrana en els dies previs a l’arribada de l’expedició del FC Barcelona

Després de dos dies d’estada a la seu de Nike a Beaverton (Portland), els equips dirigits per Ernesto Valverde i Fran Sánchez han aterrat aquesta nit a Los Angeles, quan ja era de matinada a Barcelona. La ciutat californiana s’ha bolcat amb l’arribada de l’expedició blaugrana i ha il·luminat alguns dels seus edificis més emblemàtics amb els colors i l’escut del Club per commemorar el pas del FC Barcelona per la ciutat.

La Biblioteca Pública, el Museu d’Art, el cartell ‘Venice’ de Venice Beach, Los Angeles Memorial Coliseum, el Petersen Automotive Museum, la Union Station i l’estadi Rose Bowl han estat els edificis icònics de Los Angeles escollits per coronar, de manera simbòlica, l’estada del FC Barcelona a la ciutat de les estrelles. En tots s’ha combinat la projecció de llums i l’escut del Club, sempre amb els colors blau i grana com a protagonistes.  

Aquesta no és la primera vegada que un edifici dels Estats Units s’il·lumina en clau barcelonista. Cal recordar que el 2016, amb motiu de l’obertura de l’oficina del FC Barcelona a Nova York, el tram superior de la façana de l’Empire State Building, un dels gratacels més simbòlics del món, es va il·luminar de color blau i grana i va fer possible una de les imatges icòniques que quedaran per a la història del Club.

Agenda prevista

A Los Angeles, el primer equip de futbol començarà davant el Tottenham de Mauricio Pochettino la seva participació en la International Champions Cup (ICC), una competició organitzada per Relevent Sport que reuneix els millors equips del món en diferents seus.

L’any passat el Barça va prendre part en l’edició disputada a la Costa Est i se’n va proclamar campió després de superar la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid. En la present edició, que té lloc a la Costa Oest, els blaugranes s’enfrontaran al Tottenham, la Roma (Dallas) i el Milan (San Francisco).

El partit davant el conjunt anglès es jugarà aquest dissabte 28 de juliol a les 20.05 hora local al Rose Bowl Stadium de Pasadena (Los Angeles), un estadi amb capacitat per a més de 90.000 espectadors i que és la seu de Los Angeles Galaxy de l’MLS.

Pel que fa a l’equip femení, disputarà a la ciutat californiana el seu primer enfrontament amistós de la pretemporada contra el SoCal FC, de la Women’s Premier Soccer League. El duel, que es jugarà el dissabte 28 a les 10 hora local al Drake Stadium, amb capacitat per a 10.000 persones, servirà per veure en acció per primera vegada les noves incorporacions culers: Stefanie Van der Gragt, Kheira Hamraoui, Pamela Tajonar i Andrea Pereira.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut