Gemma Font: “És un somni que he tingut des de petita”

Gemma Font: “És un somni que he tingut des de petita”

La portera barcelonina, una de les cares noves d’aquesta pretemporada, s’ha format en les categories inferiors del Barça i ara té al davant un repte il·lusionant

Gemma Font, que s’ha format des de petita a les categories inferiors del Barça Femení, s’ha mostrat feliç i amb ganes d’afrontar el nou repte que li proporciona la temporada 2018/19. “Formar part del primer equip del Barça Femení és un somni que he tingut des de petita, un somni fet realitat”, ha explicat. I, sobre aquesta oportunitat que se li presenta, la portera catalana no vol desaprofitar-la: “És una experiència que molta gent voldria viure, i sóc conscient que molt poca gent pot arribar fins aquí”. Ara, un cop complert el somni de jugar al primer equip del Barça, una de les cares noves d’aquesta pretemporada en la gira que està fent l’equip de Fran Sánchez pels Estats Units diu que li agradaria guanyar la Champions.

Però, malgrat tot, també ha parlat de la seva manera de defensar la porteria. Font s’ha definit com una portera tranquil·la i amb bon joc de peus, i ens ha confessat les seves supersticions: “Sempre que surto al camp o marquem un gol, toco els tres pals de la porteria”.

A més a més, Gemma Font ha mostrat la seva cara més personal i ha donat a conèixer algunes de les seves aficions: “M’encanten els nens i m’agradaria estudiar educació infantil i entrenar equips de nens petits”. Finalment, sobre els seus ídols ha destacat Víctor Valdés i Laura Ràfols, a qui ha dedicat unes paraules: “Sempre ha estat una referència, quan jo estava a la categoria infantil ja em fixava en ella quan mirava els partits del Barça femení”, ha conclòs la nova jugadora blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut