Última sessió del FC Barcelona abans de viatjar cap als Estats Units

Última sessió del FC Barcelona abans de viatjar cap als Estats Units

Ernesto Valverde ha dirigit l’últim entrenament abans d’iniciar la gira americana amb els jugadors disponibles del primer equip i 13 del Barça B

Entrenament amb la mirada posada als Estats Units. Després d’haver completat una nova sessió doble i de conèixer la convocatòria, els blaugranes s’han tornat a exercitar durant el matí del dimarts 24. Ha estat al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ernesto Valverde ha dirigit la sessió amb els jugadors que aniran a la Costa Oest americana: els 17 disponibles del primer equip i 13 del Barça B (Jokin Ezkieta, Palencia, Cucurella, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, C. Pérez, Chumi i Ballou).

Així doncs, la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper cedirà el testimoni als terrenys de joc americans, perquè aquesta mateixa tarda el FC Barcelona viatjarà cap als Estats Units. La gira finalitzarà el 4 d’agost, després que els homes d’Ernesto Valverde s’enfrontin al Tottenham Hotspur (28 de juliol a Los Angeles), l’AS Roma (31 de juliol a Dallas) i l’AC Milan (4 d’agost a San Francisco).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut