Arthur: “Sempre he tingut la pilota al peu”

Arthur: “Sempre he tingut la pilota al peu”

En la seva presentació com a nou fitxatge del Barça, el migcampista brasiler s’ha mostrat feliç i en les respostes sempre ha tingut present l’estil de joc blaugrana

Arthur ja parla com a blaugrana. En la roda de premsa de la seva presentació, el brasiler s’ha mostrat content. Sempre amb un somriure al rostre. “És un dia ple d’emocions i estic molt content”, ha declarat des del començament. A més, s’ha mostrat agraït pel “tracte de tota la gent del Barça”. La seva felicitat i il·lusió han continuat en les seves respostes: “Portar la samarreta del Barça era un somni per a mi i el podré gaudir, perquè estic al costat de grans jugadors”.

El nou fitxatge blaugrana ha tingut més paraules per als seus nous companys i entrenador: “Espero aprendre molt d’ells, així com del cos tècnic”. I és que Arthur té l’ambició d’evolucionar futbolísticament vestint la samarreta del Barça, un club “perfecte per poder créixer”. “Estic esperant ansiosament absorbir els coneixements que em transmeti Ernesto Valverde”, ha expressat el brasiler.

Motivació i coneixement blaugrana. Perquè el migcampista brasiler ha respirat filosofia blaugrana, ja que “és un estil de joc que m’agrada i que he vist des de petit”. A més, Arthur ha afegit que sempre ha tingut “la pilota al peu”. Conscient de la trajectòria de llegendes que han defensat el mig del camp culer, Arthur té com a mirall a Xavi i Iniesta. I tal com ha apuntat té les característiques adequades per ocupar la posició de migcampista del Barça: “M’agrada tenir la posició de la pilota i controlar el joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut