Acord amb el Girondins per al traspàs de Malcom

Acord amb el Girondins per al traspàs de Malcom

El jugador signarà contracte amb el Club per a les pròximes cinc temporades, fins al final del curs 2022/23

El FC Barcelona i el Girondins de Bordeus han acordat el traspàs del jugador Malcom Filipe Silva de Oliveira. El cost de l’operació serà de 41 milions d’euros més 1 milió en variables. El jugador signarà contracte amb el Club per a les pròximes cinc temporades, fins al final del curs 2022/23.

Malcom arribarà aquest dimarts i es farà la tradicional foto amb l’escut, ubicat a les oficines del Club, a les 20 hores. El jugador brasiler passarà dimecres al matí les proves mèdiques i s’incorporarà directament a la gira FC Barcelona US Tour 2018 by Rakuten.

Verticalitat i desequilibri per a la línia ofensiva

Nascut el 26 de febrer del 1997 (21 anys) a Sao Paulo, el Brasil, Malcom Filipe Silva de Oliveira, més conegut com Malcom, és un futbolista ofensiu amb una gran projecció i que destaca per la seva velocitat i habilitat amb la pilota als peus. L’any 2015 va arribar al Girondins de Bordeus amb només 18 anys, després de proclamar-se campió del Brasileirao amb el Corinthians, club en què s’ha format com a jugador.

Es tracta d’un jugador atrevit, veloç i amb un gran colpeig de pilota. Tot i ser esquerrà, domina a la perfecció les dues cames, i es troba còmode a les dues bandes, encara que acostuma a desenvolupar-se com a extrem per la dreta. Una de les seves virtuts és la verticalitat. També la capacitat de desequilibrar les defenses rivals, així com la facilitat d’arribada a l’àrea rival. A més, Malcom destaca per ser un futbolista amb molt de control de la pilota i amb un gran poder d’associació amb els seus companys, una de les bases del futbol blaugrana.

L’extrem brasiler va iniciar el seu camí al món del futbol amb només 10 anys a les categories base del Corinthians, equip en què es va formar com a futbolista. Després de passar per les diferents categories inferiors, l’any 2014 va debutar amb el primer equip del conjunt brasiler. Un any més tard es va proclamar campió del Brasileirao sota les ordres de Tite, i la seva gran actuació va provocar que el jove futbolista fes el salt a Europa de la mà del Girondins de Bordeus, equip en què ha militat les tres últimes temporades i mitja. Amb el conjunt francès ha disputat 96 partits, ha aconseguit un total de 23 gols i ha repartit 13 assistències. Daltra banda, ha format part en diferents ocasions de les categories inferiors de la selecció brasilera, amb la qual va assolir el subcampionat al Mundial Sub-20 de l’any 2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut