Anna Boleda seguirà una temporada més amb el Barça CBS

Anna Boleda seguirà una temporada més amb el Barça CBS

L’experimentada jugadora espera poder tornar a disposar minuts després d’una temporada marcada per una lesió

Anna Boleda seguirà una temporada més vinculada al Barça CBS en la segona temporada de l’equip a Lliga Femenina 2. Amb la propera, Boleda haurà jugat 4 temporades amb la samarreta blaugrana havent aconseguit un ascens a la segona màxima divisió estatal.

Tot i la lesió, aquesta temporada l'ala d’1,81 metres d’alçada, va disputar 25 minuts en total, en els 3 partits que va disputar. En relació a la lesió, Boleda ha assegurat que “tinc tot l’estiu per endavant per seguir treballant. Vull arribar al màxim nivell a principi de temporada per poder ajudar l’equip”.

Experiència sobre el parquet

Més enllà de la seva etapa com a blaugrana, Boleda compta amb 6 temporades a la màxima divisió espanyola, acumulant més de 100 partits en aquesta categoria.  D’altra banda, a Lliga Femenina 2, Boleda acumula prop de 300 partits com a jugadora en les 12 temporades en les que hi ha jugat.

En aquest sentit, Boleda ha dit que “sobretot tinc ganes de treballar, si podem donar alguna sorpresa la donarem, però el que volem fer és treballar, gaudir i aprendre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut