La segona equipació del FC Barcelona per a la temporada 2018/19 serà de color groc

La segona equipació del FC Barcelona per a la temporada 2018/19 serà de color groc

La nova samarreta de Nike rendeix tribut a l’elàstica lluïda durant el curs 2005/06, en què es va guanyar el doblet i la segona Lliga de Campions
Cinc setmanes després de conèixer-se la nova primera equipació per a la temporada 2018/19, aquest dilluns s’ha descobert quin aspecte tindrà la segona, que ja és a la venda a Nike.com, botigues i distribuïdors oficials.

La nova segona equipació de Nike serà de color groc, en homenatge a la samarreta lluïda durant el curs 2005/06, en què el FC Barcelona va guanyar el doblet, inclosa la segona Lliga de Campions de la seva història. Cal recordar que el groc, històricament, ha estat un color que ha portat sort al Barça, el qual també era present a la segona equipació de la temporada 2008/09, la corresponent al primer triplet del Barça.

La samarreta inclou gràfics amb centelleigs blaus i granes a les mànigues representant el desenfocament característic de la velocitat, mentre que el coll es presenta bordejat de color blau. El disseny inclou, a més, una senyera a la part posterior del coll.

D’altra banda, els pantalons curts i les mitges també s’han dissenyat en aquesta mateixa tonalitat groga, entretallada per alguns centelleigs blaus i granes en un gest de complicitat cap a la primera equipació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut