Servei d’Atenció Integral a l’Esportista

Servei d’Atenció Integral a l’Esportista

El Servei d’Atenció Integral a l’Esportista està pensat perquè l’esportista rebi una atenció individual i personalitzada des del primer dia que arriba al Club
  • Educació emocional: Es formem els esportistes i entrenadors en les competències emocionals i pel benestar, i se’ls entrena en les habilitats socials i personals per tal d’acompanyar-los en el seu creixement esportiu, humà i d’autoconeixement.
  • Atenció acadèmica: Es posen a l’abast de l’esportista tota una sèrie de professionals, mestres i psicopedagogs per ajudar-lo a fer compatible l’esport amb els estudis.
  • AtencióTutorial: S’acompanya integralment els esportistes des de la seva arribada al Club fins el dia en què marxen o es retiren.
  • Servei Atenció Psicològica: S’acompanya l’esportista davant necessitats individuals que es puguin donar al llarg de la temporada. Aquest servei pot ser sol·licitat per la família, l’entrenador, els Serveis Mèdics o el tutor.
  • Servei Atenció a la Família i l’Entorn de l’Esportista: S’ofereixen eines i recursos per a l’educació dels seus fills en un entorn esportiu i competitiu com és el FCB.
  • Servei d’Orientació en la Retirada de l’Esportista Professional: Treballem conjuntament amb l’esportista abans, durant i després de la retirada perquè sigui una transició estable i per a la qual se senti preparat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut