Tot sobre La Masia

Tot sobre La Masia

La Masia té com a objectiu aprofitar tot el coneixement acumulat al Club durant dècades perquè se’n puguin beneficiar tots els esportistes, entrenadors, cos tècnic, famílies i entorn dels esportistes que formen part dels equips professionals de FC Barcelona

QUÈ ÉS?

La Masia té com a objectiu aprofitar tot el coneixement acumulat al Club durant dècades perquè se’n puguin beneficiar tots els esportistes, entrenadors, cos tècnic, famílies i entorn dels esportistes que formen part dels equips professionals de l’Entitat (futbol masculí i femení, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala), tant si estan en l'etapa de formació, en la de consolidació esportiva i a un pas de ser esportistes professionals, com si ja estan retirats.

La Masia supervisa i acompanya la carrera dels 617 esportistes de les cinc seccions professionals des que ingressen al club fins a la seva retirada. Això permet tenir una visió integral de l’esportista des de la mirada de cada professional que l’envolta. A través d’aquesta mirada es veu l’esportista en l’àmbit esportiu, personal, emocional, relacional, educatiu, familiar, nutricional, de relació amb el Club... El Barça forma persones a través de l’esport, amb l’ajuda dels seus més de cent entrenadors, els quals també reben la formació perquè la mirada sobre l’ esportista sigui global, per mitjà del treball en xarxa, i de manera interdisciplinària.

A QUI VA DIRIGIT?

TOTAL ESPORTISTES: 617

FUTBOL: 343

SECCIONS PROFESSIONALS: 274

Futbol

Futbol femení: 66

Futbol 7: 108

Futbol 11: 92

Futbol formatiu professional:  77

131 TÈCNICS

85 amateurs

46 professionals

20 EQUIPS

17 amateurs

3 professionals

--------------

Seccions

Bàsquet: 64

Handbol: 102

Hoquei patins: 45

Futbol sala: 63

68 TÈCNICS

50 amateurs

18 professionals

23 EQUIPS

19 amateurs

4 professionals

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut