Andreu Plaza: “Els problemes enforteixen el grup”

Andreu Plaza: “Els problemes enforteixen el grup”

El tècnic reitera la “confiança màxima” amb la plantilla actual per superar la lesió de Rómulo, mentre que Roger Serrano assumeix la responsabilitat després de l’aposta del club pel planter i respon que "ara ens toca a nosaltres demostrar que valem”

El Barça s’enfronta aquest divendres a Jumilla (21h, Palau Blaugrana) després d’una setmana marcada per la lesió de Rómulo i l’absència de fins a nou jugadors per compromisos internacionals. La secretaria i el cos tècnic han apostat pel planter en comptes d’acudir al mercat d’hivern i han optat per pujar a dos jugadors del filial, Xavi Cols i Sergio González, per suplir l’absència de Rómulo. De tot plegat n’han parlat a la prèvia del partit contra Jumilla el tècnic Andreu Plaza i Roger Serrano, un dels representants del planter al primer equip.

Declaracions d’Andreu Plaza, tècnic del FC Barcelona Lassa

JUMILLA: “Jumilla és una incògnita perquè ha fet molts canvis a la plantilla darrerament i tenim poca informació. Nosaltres ens hem de centrar en nosaltres mateixos i la clau serà afrontar el partit amb bona mentalització després d’una setmana complicada per la lesió de Rómulo i la falta d’entrenaments per culpa dels compromisos internacionals”.

RÓMULO: “La lesió de Rómulo és un entrebanc més. Les baixes són importants però cada vegada estic més convençut del nostre grup i l’equip s’està fent molt fort amb tants problemes. Hem parlat amb els jugadors i ens diuen que ho trauran endavant sigui com sigui, amb baixes o sense i amb l’ajuda del filial. I això ens dóna tranquil·litat perquè sabem que ho diuen convençuts. Per sort vam fer una plantilla llarga i tenim recursos”.

APOSTA PEL PLANTER: “No és fàcil fitxar i menys amb un grup com el nostre, amb 14 jugadors del nivell que tenim nosaltres. Per igualar o superar el que tenim és molt complicat. La gent del planter està picant molt fort a la porta del primer equip i toca apostar per ells. Som coherents amb el que hem plantejat  des del principi i els resultats ens donaran o ens trauran la raó. El que està clar és que la qualitat dels jugadors del B és suficient per donar-los l’oportunitat de demostrar-ho”.

SENSE EXCUSES: “Toca tirar endavant amb les nostres circumstàncies i no hi ha excuses que valguin. Tothom ha de tenir els peus a terra: jugadors, directiva, cos tècnic i aficionats. Ningú esperava les lesions i ningú les volia, però ha passat i ha tocat prendre decisions d’urgència amb rapidesa. Les valoracions les farem a final de temporada, però no vull posar les lesions com a excusa. Tirarem endavant, continuarem treballant i crec que hem près la decisió correcta”.

Declaracions de Roger Serrano, jugador del Barça Lassa:

XAVI COLS I SERGIO: “Em fa molta il·lusió que el Xavi i el Sergio pugin al primer equip. Van líders de Segona i és per mèrits propis perquè estan a un nivell molt alt. Ja van fer la pretemporada amb nosaltres i segur que ens ajudaran, sobretot a seguir competint en els entrenaments i segur que els minuts que estiguin en pista ho faran molt bé”.

PLANTER:  “Per nosaltres que som de la casa és un orgull l’aposta pel planter. Quan nosaltres estàvem al B no hi havia jugadors del filial al primer equip, i ara això ha canviat. És un orgull que s’aposti per la base i ara ens toca a nosaltres demostrar que valem”.

RÓMULO: “La lesió de Rómulo és un pal dur perquè estava en un molt bon moment . S’havia adaptat del tot i havia agafat el lideratge que se li demanava. Però tota la plantilla tenim molta confiança en nosaltres i a veure si entre tots podem fer que la seva absència no es noti gaire i aconseguim tirar endavant tot i les baixes”.

JUMILLA: “Tenim l’experiència del partit de Copa contra el Llevant i sabem que no podem sortir mai relaxats. Jumilla té molts jugadors nous i tenim poca informació, però el que sí està clar és que vindran al Palau sense res a perdre i hem d’estar alerta i concentrats per evitar sorpreses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut