Nou model de liquidació del Seient Lliure

Nou model de liquidació del Seient Lliure

Des del primer partit de la segona volta de la Lliga al Camp Nou, el 4 de febrer contra l'Athletic, el procés del Seient Lliure presenta una sèrie de modificacions pel que fa a la seva liquidació

Quins canvis es porten a terme?

Hi ha tres canvis importants:

1. Modificació en la liquidació del Seient Lliure

La política actual de liquidació del Seient Lliure genera diverses reclamacions, ja que els socis d’una mateixa zona poden cobrar imports diferents, segons el preu de la venda de l’entrada de la seva localitat.

Amb aquesta nova modalitat de liquidació es millora el procés i es gestiona de manera més equilibrada i s’igualen les condicions de tots els socis, ja que tots els socis d’una mateixa zona passaran a cobrar el mateix import.

2. Alliberar amb anticipació (més de 72 h)

Els abonaments alliberats en un període superior a les 72 h abans de l’inici del partit tenen el cobrament garantit i sempre cobraran, encara que la seva localitat no s’hagi venut. Aquells socis que alliberin el seu abonament per sota de les 72 h només cobraran en cas que la localitat sigui venuda.

3. El topall d’ingrés del Seient Lliure s’incrementa del 90 al 95%

Com a màxim es podrà cobrar un 95% del preu de l’abonament, tant en la modalitat bossa com en la modalitat ingrés.

Modalitats Seient Lliure

Tal com s’estava fent fins ara, la liquidació del Seient Lliure continuarà amb les dues modalitats de bossa i ingrés.

- Modalitat bossa: els diners que es guanyen no s’ingressen al compte bancari, sinó que s’acumula l’import i al final de temporada es descompta del preu de l’abonament de la temporada següent.

- Modalitat ingrés: aquesta modalitat només s’aplica en cas d’alliberacions que es facin abans de les 72 hores prèvies a l’inici del partit. En aquest cas, es fa l’ingrés al compte bancari dins dels primers cinc dies després de l'enfrontament.

Ambdues opcions comptaran amb un límit del 95% del preu de l’abonament.

Qui cobrarà l’import del Seient Lliure?

Els abonaments que hagin estat alliberats (venuts o no venuts) abans de les 72 h prèvies a l’inici del partit: podran escollir entre modalitat ingrés o modalitat bossa.

Els abonaments que hagin estat venuts després de les 72 h: només podran escollir modalitat bossa.

Quin és el benefici d’aquest canvi de liquidació?

Aquesta liquidació és molt més simple i clara per a l’abonat i, alhora, també és un model de gestió més transparent i just per als socis.

La liquidació unifica per a tots els socis el mateix import, independentment de l’atzar o la política de promoció i descomptes, que genera greuges comparatius entre els abonats d’una mateixa zona. Per tant, d’aquesta manera s’igualen democràticament els drets dels nostres abonats i es garanteix el cobrament.

A partir de quin dia s’aplicaran aquests canvis?

Aquests canvis s’implementaran a partir del primer partit de la segona volta de la Lliga, que es jugarà al Camp Nou el 4 de febrer (FC Barcelona - Athletic Club).

Com es validarà aquest procés?

Pel compromís del Club amb la transparència, un notari, a través d’un document públic que es trobarà a disposició dels socis al web del Club, validarà i donarà fe de la solvència de tot el procés.

A més, una auditoria interna verificarà després de cada partit la liquidació i els imports a favor dels abonats.

  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut