Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

En reunió ordinària, la Junta ha tractat temes de l'Espai Barça, de la situació econòmica del Club, dels actes commemoratius dels 25 anys de Wembley, del moviment penyístic i de l'acord amb Mission Hills Group

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha tractat sobres les qüestions següents:

Proposta de reordenació urbanística per a l’Espai Barça

La Junta Directiva ha valorat molt positivament la primera acollida de la proposta de reordenació urbanística de l’àmbit de les Corts presentada pel Club, instrument  imprescindible per impulsar l’Espai Barça. Aquesta proposta és fruit de mesos de feina conjunta amb els equips tècnics d’urbanisme, mobilitat i sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant aquests mesos el Club ha celebrat diverses reunions al districte de les Corts, amb veïns, representants de les entitats veïnals, i representants polítics del territori, en què s’ha exposat tant l’avanç dels treballs previs com l’actual proposta.

A partir d’ara, aquesta proposta serà sotmesa a debat amb la ciutadania i amb tots els grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona, per tal d’avançar en la seva concreció i així poder iniciar la seva tramitació.

Seguiment econòmic del primer semestre de la temporada 2016/17

La Junta Directiva ha estat informada sobre el nivell de compliment del pressupost durant el primer semestre d’aquesta temporada. Quant als ingressos, la xifra obtinguda s’ha situat per damunt dels de la temporada passada en tots els capítols. L’evolució d’aquesta partida està en línia amb el pressupost aprovat per a aquest exercici, que preveu tancar l’exercici amb 695 milions d’euros.

Quant al capítol de despeses, també es manté dintre de les previsions, de manera que es preveu que el tancament de la temporada coincideixi amb la xifra pressupostada, 663 milions, i uns beneficis de 21 milions d’euros després d’impostos.

Actes commemoratius dels 25 anys de Wembley

La Junta Directiva ha estat informada de l’evolució dels diferents actes preparats en commemoració dels 25 anys de la consecució de la Copa d’Europa de 1992 a Wembley, tant dels ja realitzats com dels previstos en els propers mesos.

Recordem que la samarreta d’aquesta temporada està inspirada en la de la campanya 1991/92, que el carnet de soci d’enguany recorda aquella equipació, i que la Sampdoria va ser el rival convidat al Trofeu Joan Gamper de l’estiu passat.

Entre els actes a celebrar en els pròxims mesos, destaca un partit entre el Dream Team i un equip de jugadors llegendaris, a principis del mes de juny, un espai al Museu dedicat a Wembley, un cicle de ponències, un documental i una programació especial a Barça TV, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta celebració és implicar a totes les persones que van participar en aquella gran fita, tant des d’un punt de vista esportiu, com social i institucional.

Firma de l’acord amb Mission Hills Group

La Junta Directiva ha estat informada que a finals d’aquest mes de febrer una delegació del Club, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, es desplaçarà fins a Hainan per firmar amb la companyia Mission Hills Group l’acord que permetrà la implementació i el desenvolupament d’una FCBEscola i d’un espai temàtic en aquesta illa xinesa i, més concretament, a la ciutat de Haikou, tal com va aprovar la darrera Assemblea de Socis Compromissaris.

El FC Barcelona compartirà amb la Federació Xinesa de Futbol una instal·lació de prop de 7.000 metres quadrats amb set camps de futbol, on s’hi ubicarà la primera FCBEscola gestionada directament pel Club. Està previst que comenci a funcionar a partir de l’estiu vinent. 

Aprovació de 15 noves penyes

La Junta Directiva ha estat informada de la creació de quinze noves Penyes del FC Barcelona, tres a Catalunya, sis a la resta de l’Estat, i sis a la resta del món. Amb aquestes noves altes el Club compta amb 1.280 penyes oficials.

La llista d’aquestes noves incorporacions a l’univers penyístic del Club la formen les entitats següents:

Penya Blaugrana Petits Valents Sant Joan de Déu (Barcelona)
Penya Barcelonista de Capçanes (Priorat)
Penya Barcelonista La Riera de Gaià (Riera de Gaià)
Peña Barcelonista de Isla Cristina "La Celedonia"  (Isla Cristina, Huelva)
Peña Barcelonista Santa Bárbara (Santa Bárbara, Huelva)
Peña Barcelonista El Sextete de Jerez (Jerez de la Frontera)
Peña Barcelonista de Utrera  (Utrera)
Peña Barcelonista Irmandiña (Vimianzo, la Corunya)
Peña Barcelonista de Montiel (Montiel, Ciudad Real)
Penya Blaugrana Un Crit Valent (Puebla, Mèxic)
Peña Barcelonista de Cienfuegos (Cienfuegos, Cuba)
Penya Blaugrana Tbilisi (Tbilissi, Geòrgia)
Asheghane Barça Teheran (Teheran, Iran)
Penya Blaugrana Houston – AICS (Houston, Estats Units)
Penya Blaugrana Colombo (Colombo, Sri Lanka)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut