FC Barcelona Lassa – Mérignac: Amb un objectiu ben clar

FC Barcelona Lassa – Mérignac: Amb un objectiu ben clar

(21.00 hores, Barça TV) L’equip de Ricard Muñoz rep la visita del conjunt francès amb l’objectiu de no fallar i “assolir el primer lloc” del Grup B de la Lliga Europea

Guanyar per ser primers de grup. O empatar. El Barça Lassa rep aquest dissabte (21.00 hores, Barça TV) el Mérignac amb un clar objectiu: no fallar per acabar primer de grup. El conjunt blaugrana, líder del Grup B de la Lliga Europea, vol certificar la feina dels cinc partits europeus anteriors i acabar en una primera posició que els faria jugar els quarts de final contra el Forte dei Marmi italià (16 de març i 1 d’abril). El Porto, que té dos punts menys i que rep el Bassano, és l’únic que podria aprofitar un error blaugrana.

Ricard Muñoz ha explicat davant els mitjans de comunicació que aquest dissabte hi haurà en joc tres punts que han d’assolir, i ha destacat que al davant hi haurà “un rival sense opcions”. Haurem de tenir la humilitat i el respecte per continuar endavant”, ha afegit. “És un equip en creixement, han estat capaços de treure un punt de la pista del Porto i no podem badar, perquè tenen nivell per sorprendre’ns”, ha advertit.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el jugador Edu Lamas, que assegura: “El nostre objectiu és la victòria i assegurar la primera plaça”. “El Mérignac és un equip molt físic, que corre molt i que ens pot complicar les coses”. El conjunt francès s’ha exercitat aquest divendres sobre el parquet del Palau Blaugrana. Alguns dels seus jugadors que cal tenir en compte són els germans Lesca i Remi Herman.

La sisena jornada de la Lliga Europea arriba després de retrobar-se dimecres amb la victòria a Caldes de Montbui (1-3). I també serà el preludi de la Copa del Rei, ja que divendres (20.00 h) es jugaran els quarts de final davant el Voltregà a Alcobendas. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut