FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: El preludi de la Copa no permet relaxacions

FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: El preludi de la Copa no permet relaxacions

(20.00 Barça TV) L’equip de Ricard Muñoz afronta “un compromís important” contra el també rival dels quarts de final del torneig del KO sabent que “a la Lliga no et pots permetre fallar”

La Copa del Rei està a l’horitzó, però primer cal centrar-se en l’OK Lliga. El Barça Lassa – Voltregà dels quarts de final que es jugaran a Alcobendas (24 de febrer) tindrà un episodi previ aquest dissabte al Palau Blaugrana (20.00 hores, Barça TV i OK Liga TV), en el marc de la 18a jornada de Lliga. I el líder de l’OK Lliga és conscient que no es pot permetre cap relaxació. “Malgrat els punts d’avantatge, no et pots permetre fallar, i l’equip està centrat en el partit de Lliga, que és un compromís important”, expressa Ricard Muñoz.

Barça i Voltregà ja s’han vist les cares aquesta temporada a la Lliga Catalana (1-1) i a la primera volta (2-5). Els de Sant Hipòlit, però, són el darrer equip que va aconseguir endur-se tres punts de la competició domèstica del Palau Blaugrana. És per això que el factor Palau tornarà a ser necessari aquest dissabte. “Sabem la importància que tenen els partits de casa, hem de ser forts i la nostra intenció és aconseguir els tres punts i donar una bona imatge”, comenta Sergi Panadero.

El líder de l’OK Lliga –amb 9 punts més que Reus i Vic– afronta la cita d’aquest dissabte abans de visitar dimecres la pista del Caldes i de rebre dissabte el Mérignac francès, en la sisena jornada de la Lliga Europea, abans de viatjar a Alcobendas. “La Copa del Rei és una competició especial, a partit únic. Un cop superem els tres partits següents ja hi pensarem”, conclou Panadero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut