fcb.portal.reset.password

2.508 espectadors van presenciar el Barça - Liceo, que va permetre començar amb bon peu el 2017 | VÍCTOR SALGADO-FCB

El Barça Lassa lidera l’OK Lliga amb un marge de punts que s’ha anat ampliant en les últimes setmanes fins a arribar als 9 punts. El vigent campió de la competició domèstica continua treballant aquest curs 2016/17 per assolir el títol de la regularitat. I, per aconseguir-ho, una de les claus és mostrar-se intractable a casa. Convertir el factor Palau en un condicionant d’alta dificultat per a cada rival. Aquest dissabte, el feu blaugrana rep la visita del Voltregà (20.00, Barça TV), l’últim equip que va ser capaç d’endur-se tres punts de Lliga al Palau.

Aquella derrota (2-3) es va produir fa més d’un any, el 13 d’octubre del 2015, en la quarta jornada. Des de llavors, un total de 21 victòries de Lliga, amb un total de 112 gols a favor i 41 en contra.

Després de caure contra el Voltregà, el Palau va tornar a ser sinònim de bon resultats en els següents tretze partits de Lliga. Només es va empatar contra el Liceo (4-4), en la penúltima jornada de la primera volta, i davant el Vic (4-4), el dia que es va acabar celebrant el títol. La temporada al Palau va finalitzar guanyant el Reus Deportiu (7-2).

La campanya 2016/17 ha mantingut el bon ritme de resultats en els 8 duels jugats, començant pel 7-0 contra el Lleida –en el primer partit d’OK Lliga al Palau– i continuant pel 8-0 al Lloret. Els únics dos punts que no s’han sumat van ser contra el Reus (6-6) davant 3.301 persones al Palau. En la primera cita del 2017, el Palau va tornar a vestir-se de gala amb 2.508 espectadors per celebrar un important triomf contra el Liceo. La darrera cita va ser contra el Vendrell (5-0), i aquest dissabte el factor Palau tornarà a ser necessari davant un equip tan exigent com el Voltregà.  

Tornar a dalt