Pascual: “El Naturhouse està en molt bona línia”

Pascual: “El Naturhouse està en molt bona línia”

El partit amb el Naturhouse es pot considerar com el tercer de Champions consecutiu del Barça d’handbol

El Barça Lassa rep dissabte a les 17 h i en directe per Movistar+ el Naturhouse La Rioja, tercer classificat de la Lliga Loterías Asobal i equip que disputarà l’eliminatòria prèvia d’accés a vuitens de final de la Champions d’handbol.

Xavi Pascual ha valorat l’enfrontament al vídeo que s'adjunta a la notícia. El duel arriba després de dos partits consecutius de la VELUX EHF Champions League, el de Veszprém i el de dijous a Schaffhausen.

Tomás i Jallouz, dubtes

De cara a dissabte, Pascual té els dubtes de Víctor Tomás, amb una contusió muscular a la cama dreta que es va fer al partit de Schaffhausen, i de Wael Jallouz, que va descansar a Suïssa per unes molèsties a la cuixa dreta.

A més del cansament d'haver de jugar dos partits en menys de 48 hores, els blaugranes tenen al davant un equip que els va fer suar de valent en el matx de la primera volta, en què els culers es van imposar per 22 a 25.

El partit enfrontarà els dos millors atacs de la Lliga Loterías Asobal. Els blaugranes dominen l’apartat golejador, amb 558 gols, i els de La Rioja són el segon millor atac de la competició, amb 518 dianes marcades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut