L’Infantil B guanya l’Argentona Cup

L’Infantil B guanya l’Argentona Cup

L’equip de Sergi Milà s’imposa per 3-1 al Sant Andreu en un gran cap de setmana en què el futbol formatiu amateur ha sumat quatre tornejos més i l’Infantil A ha recuperat el liderat a la Lliga

NÀSTIC TARRAGONA – INFANTIL A

Golejada a domicili per tornar a ser líders

Importantíssima victòria la que va aconseguir l’Infantil A de Carles Martínez dissabte al camp del Nàstic de Tarragona, per 0-4, en el partit de Lliga ajornat de la jornada 16. Una victòria que els serveix per recuperar el liderat i, sobretot, per reforçar la confiança en les seves opcions al títol de Lliga en aquesta recta final de temporada. Roger Martínez va obrir el marcador al minut 10 i Arnau Farnós va ampliar les diferències abans del descans amb el 0-2. A la segona part, el bon joc blaugrana va tenir recompensa en forma dels dos gols de Leo dos Reis (min 52), que ja en suma 12 aquesta temporada, i Mamadou Saidou (min 54). L’Infantil A torna a ser líder amb un punt d’avantatge sobre la Damm i dos sobre l’Espanyol. La propera jornada rep la visita del Gimnàstic Manresa, setè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL B – ARGENTONA CUP

Campió guanyant el Sant Andreu a la final (3-1)

Gran torneig el que ha signat l’Infantil B aquest cap de setmana. L’equip de Sergi Milà s’ha emportat l’Argentona Cup, que reunia equips de primer nivell com el Reial Madrid, l’Espanyol, el Sevilla, el Celta o la Reial Societat, superant el Sant Andreu, amb jugadors un any més grans que els blaugranes, per 3-1. És el segon any consecutiu que el Barça guanya aquest torneig per Carnestoltes i el cinquè torneig que guanya l’Infantil B aquesta temporada. El Barça va superar a la primera fase l’Olympique de Marsella (4-0), el St. Kevin’s (6-0) i va empatar contra el Sant Andreu (2-2). Als quarts de final va desfer-se de la Damm, per 2-1, amb gols de Pol Melet i Diego Almeida, i a les semifinals va empatar 1-1 amb el Saragossa, amb gol de Bobi, i es va imposar a la tanda de penals per 7-6 –Alain Martínez el llançament decisiu. A la final, els nois de Sergi Milà van imposar l’enorme qualitat que van mostrar durant el torneig i van derrotar el Sant Andreu per 3-1 amb gols de Bobi, Gavi i Xavi Planas, que es va emportar el premi a l’MVP del torneig.

ALEVÍ A – TORNEIG SOLIDARI FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Subcampions perdent la final contra l’Espanyol (1-2) 

L’Aleví A va quedar subcampió del IV Torneig Solidari Fundació Vicente Ferrer que es va disputar dissabte a Sant Cugat. Els nois de Marc Serra van perdre la final, que va ser molt igualada, contra l’Espanyol per 1-2. El Barça havia arribat a la final després de superar una primera fase en què va perdre per 0-1 contra el Sant Cugat B i va guanyar el Gimnàstic Manresa (6-1), el Manlleu (8-0) i el Nowazana japonès per 12-0. A les semifinals, l’Aleví B va derrotar el Sant Cugat A per 4-1, però a la final li va faltar un punt de sort per guanyar el torneig.

ALEVÍ C / ALEVÍ D – VI TORNEIG ALEVÍ F11 “MANOLO GUERRERO”

Cauen als penals a les semifinals contra l’Hospitalet (0-0)

L’Aleví C i l’Aleví D han format equip en la seva primera experiència en futbol 11. Va ser dissabte al VI Torneig Manolo Guerrero, que es va disputar a les instal·lacions de Can Jofresa a Terrassa, on van caure a la tanda de penals de les semifinals després d’empatar 0-0 amb l’Hospitalet. Fins a les semifinals, la trajectòria del Barça va ser impecable. Va guanyar a la primera fase l’Escola de Futbol Gavà (1-0), el Mollet (4-1), el Palamós (7-0) i va empatar amb el Jàbac i Terrassa (1-1). Als quarts de final va superar la Selecció de Terrassa per 3-0, però el seu recorregut al torneig va finalitzar a les semifinals.

BENJAMÍ A – IV TORNEIG SOLIDARI FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Campions superant el Reus a la final (7-0)

El Benjamí A de Jordi Font es va proclamar dissabte a Sant Cugat campió del IV Torneig Solidari Fundació Vicente Ferrer imposant-se al Reus a la final per un contundent 7-0. És el sisè torneig que guanya aquesta temporada un Benjamí A que a la primera fase va superar el Manlleu (2-0), el Reus (3-1) i l’ASL Japan (9-0) i va empatar amb el Sant Cugat A (1-1). A les semifinals va imposar-se al Sitges per un contundent 9-0, i a la final tampoc van donar cap opció al Reus (7-0). 

BENJAMÍ C – TORNEIG POMAR CUP

Campions després d’imposar-se al Santvicentí a la final (5-0)

El Benjamí C va tornar a demostrar dissabte a Badalona que es troba en un moment de forma extraordinari. Els nois d’Albert Puig van guanyar per 5-0 el Santvicentí a la final del Torneig Pomar Cup. És el tercer títol que aconsegueix aquesta temporada un Benjamí C que a Badalona va signar un torneig perfecte. Va derrotar a la primera fase la Fundació Terrassa (6-0), el Badalona (5-0), el Pomar (5-0), el Jàbac i Terrassa (2-0) i la Vila Olímpica (6-0). Als quarts de final va tenir un partit molt complicat contra l’Espanyol que va resoldre a la tanda de penals després d’empatar 2-2. A les semifinals, va desfer-se del Badalona per 4-1, i a la final no va donar cap opció al Santvicentí, el qual va superar per 5-0. Samakou Nomoko i Arnau Marès van compartir el trofeu de màxim golejador del torneig.

BENJAMÍ D – IV TORNEIG CIUTAT DE BERGA

Campions derrotant el CE Manresa de Preferent a la final (4-0)

El Benjamí D d’Alexis Pintó ha guanyat a Berga el seu primer torneig de la temporada. I ho va fer ahir en superar per 4-0 el CE Manresa de Preferent. Un rival un any més gran que els blaugranes al qual els petits culers no van donar cap opció. El camí del Benjamí D al torneig ha estat impecable. Va superar a la primera fase el Berga A (4-0) i el Navas (5-0) i va empatar amb l’Hospitalet (0-0). Als vuitens de final va imposar-se al Berga B (8-0), i als quarts, al Vilaseca per 4-1. A les semifinals es van trobar amb el Berga A i el va derrotar per 5-3 abans de signar una final perfecta contra el CE Manresa (4-0).

PREBENJAMÍ – IV TORNEIG SOLIDARI FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Campions exhibint un gran futbol a la final contra la Damm (5-0)

Impecable torneig el que van signar els petits nois de Juanan Gil a Sant Cugat. El Prebenjamí va guanyar el Torneig Solidari Fundació Vicente Ferrer en imposar-se per 5-0 a la Damm. És el tercer torneig que guanyen aquesta temporada. El Prebenjamí va fer dissabte un torneig meravellós. Va superar a la fase de grups l’Igualada (6-0), l’Aqua Hotel (3-0) i el Manlleu (4-0) i va empatar contra el Sant Cugat A (0-0). A les semifinals va realitzar un partit perfecte contra l’Espanyol, el qual va derrotar per 4-0. A la final també va signar una altra exhibició contra la Damm (5-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut