Sergio, Iniesta i Digne, amb l’alta mèdica, tornen a la convocatòria

Sergio, Iniesta i Digne, amb l’alta mèdica, tornen a la convocatòria

Els dos capitans i el lateral són les grans novetats de la convocatòria per a la tornada de semifinals de Copa contra l’Atlètic, de la que cauen Rafinha, amb una fractura nasal; Ter Stegen i Mathieu per decisió tècnica i Neymar per sanció

Luis Enrique ha donat a conèixer aquest dimarts la llista de 18 jugadors per al decisiu partit de tornada de les semifinals de Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid.  Una llista en la què no hi poden ser Neymar Jr, per acumulació de targetes grogues, ni Rafinha, que va patir una fractura nasal en l’últim partit de Lliga contra l’Athletic Club.

Per contra, i com ja havia avançat el tècnic blaugrana a la roda de premsa prèvia, les bones notícies han arribat en forma d’altes mèdiques per a Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Lucas Digne Tots tres són les principals novetats d’una convocatòria de la qual també cauen Ter Stegen i Mathieu per decisió tècnica. En el lloc del porter alemany, com ha estat habitual en els partits de la competició del KO, ha entrat Jordi Masip.

D’aquesta manera, la llista completa de 18 jugadors la formen Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Mascherano, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

En el duel de tornada de les semifinals, que es disputa aquest dimarts al Camp Nou (21 hores, GOL), el Barça té tres jugadors apercebuts de sanció. Leo Messi, Jordi Alba i Samuel Umtiti es perdrien una hipotètica final en cas de veure una altra targeta groga.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut