Ronaldinho, nou ambaixador del FC Barcelona

Ronaldinho, nou ambaixador del FC Barcelona

El Club i l’exjugador blaugrana han arribat a un acord de col·laboració perquè representi el FC Barcelona en actes institucionals

El FC Barcelona i Ronaldinho han arribat a un acord perquè l’astre brasiler es converteixi en ambaixador i representant del Club en diferents actes i esdeveniments durant els propers anys. A més, Ronaldinho també formarà part del projecte Legends, l’equip d’exjugadors que, mitjançant els partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors, i participarà en clínics, sessions d’entrenament i actes institucionals, entre altres esdeveniments organitzats pel Club.  

El FC Barcelona i les acadèmies de futbol de Ronaldinho buscaran, a través de l’FCBEscola, diferents vies de col·laboració tant pel que fa a la marca com a possibles associacions amb aquesta. El jugador també participarà en inauguracions i clausures d’algunes escoles i prendrà part en activitats en què compartirà la seva experiència en xerrades formatives.

Ronaldinho també participarà en activitats de la Fundació del FC Barcelona amb actes relacionats amb l’UNICEF. El projecte Masia 360 serà un altre dels projectes del Club en què l’exjugador brasiler estarà present i participarà en la formació i coaching dels esportistes adherits.

L’acord se signarà demà, divendres, a les 17.30 h a la Llotja del Camp Nou amb la presència de Ronaldinho i el president Josep Maria Bartomeu. Tot seguit, els mitjans gràfics podran captar una sessió d’imatges amb el crac brasiler al Museu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut