El FC Barcelona arriba als 100 gols aquesta temporada

El FC Barcelona arriba als 100 gols aquesta temporada

Amb els tres gols contra l’Athletic Club l’equip de Luis Enrique ha assolit el centenar en totes les competicions

El FC Barcelona ha arribat aquest dissabte als 100 gols aquesta temporada. L’equip de Luis Enrique, que arribava a la cita amb 97, n’ha signat tres més contra l’Athletic Club i ha assolit la xifra rodona -ha estat obra d'Aleix Vidal- en un partit en què ha sumat tres punts clau per seguir en la lluita pel títol de Lliga (3-0).

Entre Messi i Suárez, més de la meitat

Gairebé un terç de totes aquestes dianes duen la signatura de Leo Messi. El ‘10’ blaugrana n’ha anotat un total de 31, per davant dels 22 del Bota d’Or Luis Suárez, que ha entrat en les rotacions del tècnic contra el conjunt basc. Arda Turan (13 gols), Neymar Jr (9) i Rafinha (6) són els altres destacats en una llista formada per 16 futbolistes diferents.

Per competicions, les dianes es reparteixen així: 55 a la Lliga, 20 a la Champions, 20 a la Copa i 5 a la Supercopa d’Espanya.

Assolir el centenar de gols en totes les competicions a principis del mes de febrer comença a ser un fet habitual. En el primer curs de Luis Enrique la fita es va assolir el 8 de febrer, després de guanyar per 2-5, també a l’Athletic Club. Fa un any va ser el 3 de febrer, després de golejar per 7-0 el València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut