Centrats per rubricar el bitllet cap a una nova final

Centrats per rubricar el bitllet cap a una nova final

Els blaugranes han realitzat l’última sessió d’entrenament abans de rebre aquest dimarts l’Atlètic de Madrid en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei

El FC Barcelona és molt a prop d’assolir el bitllet per a una nova final de la Copa del Rei. Seria la quarta consecutiva i la setena en els últims nou anys. Un fet que mostra l’hegemonia del Barça en aquesta competició. I és que el Barça és el Rei de Copes amb 28 al seu palmarès. Els blaugranes reben aquest dimarts l’Atlètic de Madrid en la tornada de semifinals amb un avantatge molt bo de l’anada, després de la victòria al Calderón (1-2). Tot i això, els de Luis Enrique afronten el partit sense cap tipus de confiança, conscients que el rival encara té molt a dir. Els matalassers, que ja van assolir un empat al Camp Nou a la Lliga aquesta temporada, necessiten marcar, com a mínim dos gols, si volen remuntar l’eliminatòria.

Amb tot, el Barça s’ha exercitat aquest dilluns per últim cop al camp 2 de la Ciutat Esportiva. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip. Posteriorment, Luis Enrique compareixerà en roda de premsa per valorar la prèvia del duel.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut