Els gols de Suárez i Messi des de tots els angles

Els gols de Suárez i Messi des de tots els angles

Torna a gaudir amb les grans dianes dels cracs blaugrana a les semifinals de la Copa al Vicente Calderón

El FC Barcelona va fer un pas de gegant per apropar-se a una nova final de Copa. Els blaugranes van assolir un gran resultat del Vicente Calderón davant l’Atlètic de Madrid a l’anada de les semifinals (1-2). Un resultat que es va gestar a través de les botes i la qualitat de Luis Suárez i Leo Messi. Els dos cracs blaugrana van deixar bocabadats el Calderón amb dues autèntiques joies. El primer va arribar ben d’hora, al minut 6, després d’una recuperació exquisida de Mascherano i una galopada de Suárez espectacular de 40 metres amb potència, tècnica i definició. Un golàs esplèndid només a l’altura dels elegits.

Per si no n’hi havia prou, el Barça va seguir dominant amb claredat el joc durant la primera meitat i a la mitja hora de joc va aparèixer el millor jugador de tots els temps. Messi va rebre a la frontal una passada de Rakitic i va etzibar una espectacular canonada, imponent, a l’escaire i ajustada al pal. La pilota va entrar com un obús deixant l’estirada de Moyà sense cap opció a arribar-hi, evidenciant la rendició cap al crac argentí.

Els dos davanters del trident blaugrana han iniciat el 2017 molt endollats i tots dos han marcat ja un total de set gols cadascun entre Lliga i Copa. De fet, Suárez és el Pitxitxi de la Lliga amb 16 gols, mentre que Messi el segueix amb 15. A més, l’Atlètic de Madrid és un dels rivals preferits per al ‘9’ i el ‘10’ blaugranes, que li han marcat un total de 12 gols en 10 partits des que el trident –Messi, Suárez i Neymar Jr– estan junts. Ningú es cansa de veure els dos gols de l’uruguaià i l’argentí. Torna’ls a gaudir des de tots els angles possibles del Vicente Calderón.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut