Javier Mascherano, protagonista de la 'Revista Barça'

Javier Mascherano, protagonista de la 'Revista Barça'

El jugador argentí descobreix el seu perfil més humà i familiar en una entrevista exclusiva per la publicació del Club, que també es podrà veure demà divendres en el programa ‘Històries’ de Barça TV

Javier Mascherano és un jugador especial, amb un carisma que l’ha portat a convertir-se en un dels líders dels vestidors del Barça i de la selecció argentina. En paraules de Leo Messi, en el pròleg del llibre de Mascherano 'Els 15 graons del lideratge' que reprodueix la revista, Mascherano és “un líder molt positiu”. “T’ensenya moltes coses. Tota l’estona. Sempre està pensant en els seus companys. És un lluitador. És impossible no seguir-lo quan tens un capità que és el primer a esforçar-se, el que corre més que tots, l’exemple de com fer les coses”.

Mascherano és el protagonista del número 85 de la REVISTA BARÇA, que aquest febrer arriba a les llars dels socis blaugrana. En una entrevista exclusiva per a la publicació del Club i per al programa ‘Històries’ de Barça TV, que s’estrenarà demà divendres a les 21 hores, el jugador argentí descobreix el seu perfil més humà i familiar. El programa també es podrà veure en les reemissions de divendres a les 00.30 h, dissabte a les 15.30 h i diumenge a les 10 h.

Mascherano reconeix que és un tipus “molt rar i solitari”, que intenta aïllar-se de la bombolla del futbol. Parla sense embuts de la seva obsessió per l’autoexigència, de les pors i satisfaccions de ser pare amb un tercer fill en camí; del que significa jugar al Barça, dels somnis complerts o de com el van afectar els problemes fiscals. També, com no, del seu amic Leo Messi, a qui no veu en un altre equip que no sigui el Barça, o de com està fent el curs d’entrenador, una manera de preparar-se per al futur, encara que no vol “encadenar-se” a aquest futur.

La revista reprodueix el pròleg de Leo Messi publicat en el llibre de Mascherano que es va publicar el 2015, i la firma convidada d’aquest número és del periodista argentí Juan Pablo Varsky, que fa un retrat del jugador i de com ha sigut l’amo del migcentre d’Argentina durant 14 anys, amb vuit seleccionadors diferents, i com va acceptar el repte de reinventar-se com a futbolista per poder jugar al FC Barcelona.

La REVISTA BARÇA també ofereix altres continguts d’interès per als socis del FC Barcelona, com un reportatge sobre l’FCBCoaches Academy, el curs que forma els entrenadors que tindran la missió d’exportar l’ADN Barça arreu del món. Jordi Fernández i Marc Quintana són dos del centenar d’entrenadors que han participat en aquest curs i que són candidats a convertir-se en entrenadors dels campus o en directors d’alguna FCBEscola d’arreu del món.

El futbol femení també té destacada presència en la revista amb un reportatge sobre les sis jugadores del Barça que fa més d’una dècada que es van incorporar al Club, Melanie Serrano, Olga Garcia, Laura Ràfols, Marta Unzué, Vicky Losada i Leila Ouhabi.

En aquest número també s’inclou una entrevista amb Hiroshi Mikitani, fundador i president de Rakuten, el patrocinador principal del Barça a partir de la propera temporada, en què mostra la seva satisfacció i gratitud als socis per haver aprovat l’acord de patrocini en l’Assemblea Extraordinària del mes de desembre passat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut