Rafinha: “El més important ha estat l’esforç de tot l’equip”

Rafinha: “El més important ha estat l’esforç de tot l’equip”

El jugador brasiler, autor del gol que ha avançat els blaugrana, ha afirmat que “l’equip ha lluitat fins al final i no ha abaixat el braços en cap moment”

El Barça de Luis Enrique ha aconseguit un triomf importantíssim davant l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón (1-2). Els culers s’han avançat mitjançant la qualitat de Rafinha (min 63) i, tot i rebre el gol de l’empat, l’equip ha continuat amb fermesa en la recerca dels tres punts. La insistència ha tingut premi amb el gol de Leo Messi (min 86), peça fonamental en el triomf per seguir lluitant pel títol de Lliga. Els barcelonistes, doncs, s’acomiaden de l’estadi matalasser en competició domèstica amb una victòria.

Rafinha ha volgut destacar “l’esforç de tot l’equip” i s’ha mostrat molt satisfet per “haver aconseguit els tres punts lluitant fins al final”. A més, ha assegurat: “Hem sabut reaccionar després d’encaixar el gol. Sempre hem de creure i lluitar per totes les pilotes; gràcies a aquesta actitud he pogut marcar”.

Pel que fa la novetat en l’esquema tàctic, el migcampista ha comentat que l’equip “ha treballat la defensa de tres per contrarestar la pressió del rival”. “Estem preparats per jugar de diverses maneres”, ha afegit.

A continuació, repassem les declaracions d’altres protagonistes del matx:

Sergi Roberto

“Al final del partit tenia els bessons carregats, i quan intentava arrencar o fer un canvi de ritme tenia dificultats. El terreny de joc i la intensitat hi han tingut a veure”. Quant al col·lectiu, ha afirmat: “L’equip ha mostrat un bon nivell de principi a fi, ja que l’Atlètic sempre t’exigeix molt i hem hagut de continuar treballant després de rebre l’empat”.

“Quan estàs molts anys a Can Barça gaudeixes especialment amb victòries com aquesta”.

Luis Suárez

“Encara queda molta Lliga, però la victòria en aquest camp ens dóna confiança. L’important era endur-nos els tres punts”.

“Tots els jugadors hem estat a un bon nivell. Hem tingut l’ambició per lluitar pel títol”.

“Érem conscients que estàvem davant d’una bona oportunitat per capgirar la Lliga”.

Andrés Iniesta

“L’Atlètic està en un bon moment de forma. Ens hem avançat i hem aguantat bé. L’esforç que ha fet i el partit de Champions els han pogut passar factura, però tot i així han tingut les seves opcions”.

“El que hem de fer es continuar guanyant perquè qui hi hagi al davant noti la pressió. Avui ho hem fet en un camp molt difícil”.

“Sempre va bé una victòria en un camp així, ens manté amb opcions de lluitar per la Lliga. Ara tindrem dos partits de Lliga seguits a casa, i després ens centrarem de nou en l’altra competició”.

 

Neymar Jr.

“Estic molt feliç per haver guanyar un partit tan difícil”.

“És una victòria molt important davant un rival de gran qualitat”.

“Nosaltres no pensem en els altres equips, només ens centrem en la nostra feina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut