FC Barcelona - Atlètic de Madrid: Una altra final ens espera

FC Barcelona - Atlètic de Madrid: Una altra final ens espera

Els blaugranes, amb avantatge de l’anada, busquen certificar al Camp Nou l’accés a la seva quarta final consecutiva de Copa del Rei

La Copa del Rei espera els protagonistes per a la seva final, i el Barça vol treure el bitllet per ser-hi. Després de l’avantatge (1-2) aconseguit a l’anada disputada al Vicente Calderón, els blaugranes busquen aquest dimarts (21 hores, GOL), al Camp Nou, la presència a la seva quarta final de Copa consecutiva. Contra l’Atlètic de Madrid, els homes de Luis Enrique han de fer valer els gols de Suárez i Messi de la primera part de l’eliminatòria.

El Barça arriba al duel amb la màxima atenció i amb confiança, després de nou partits sense conèixer la derrota –set victòries i dos empats- entre la Lliga i la Copa. A més, els últims precedents contra el conjunt matalasser obren una altra porta d’optimisme. I és que els resultats de les últimes 16 visites de l’Atlètic al Camp Nou –en totes les competicions- servirien al Barça per poder seguir endavant a la competició i enfrontar-se amb el Celta o l’Alabès, que disputen l’altra semifinal.

El Camp Nou ha de ser l’escenari de la confirmació de la quarta final consecutiva de la Copa del Rei del Barça –tres d’aquestes amb Luis Enrique a la banqueta-. Amb aquest objectiu al davant, en roda de premsa el tècnic blaugrana va destacar com a “vital” el suport de l’afició. “La Copa és un torneig molt atractiu per al Barça”, va dir també en aquest sentit. El palmarès ho corrobora, ja que el Barça és el Rei de Copes destacat amb 28 títols, a més de ser a sis de les últimes vuit finals.

Novetats importants a la llista

De cara a aquest partit transcendental, Luis Enrique recupera tres peces importants. I és que Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Lucas Digne han rebut l’alta mèdica aquest mateix dimarts i han estat inclosos a la llista de convocats. Una llista de la qual cau Rafinha a causa de la fractura nasal que es va fer en l’últim partit contra l’Athletic Club i Ter Stegen i Jérémy Mathieu per decisió tècnica. A més, Neymar no hi podrà ser per sanció. Cal recordar, a més, que el Barça té Leo Messi, Jordi Alba i Umtiti apercebuts de sanció de cara a una hipotètica final.

Al davant hi haurà un Atlètic que necessita guanyar i marcar dos o més gols al Camp Nou per robar al Barça la presència a la final. És per això que Luis Enrique preveu la possibilitat de veure un conjunt madrileny que arrisqui més. Els matalassers arribaran amb les baixes de llarga durada d’Oblak, Augusto Fernández, Gabi i Giménez, però recuperarà Thomas, que ha participat amb Ghana a la Copa d’Àfrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut