André Gomes: “Volem guanyar al PSG i tenir una tornada més tranquil·la”

André Gomes: “Volem guanyar al PSG i tenir una tornada més tranquil·la”

El migcampista portuguès alerta d’un PSG amb “grans jugadors i molta qualitat” al qual cal respectar, especialment al seu estadi

André Gomes espera un “partit complicat” aquest dimarts (20.45 hores, Antena3 i TV3) al Parc dels Prínceps. En la roda de premsa prèvia al duel contra el PSG, el migcampista portuguès ha anunciat que el FC Barcelona vol guanyar aquest partit d’anada de vuitens i poder afrontar així “una tornada més tranquil·la” al Camp Nou.

“El PSG té grans jugadors i molta qualitat. Ha fitxat bons jugadors al mercat d’hivern. Ja no hi és Zlatan Ibrahimovic però sí Edinson Cavani, que ha marcat molts gols. Té un migcamp molt fort i un equip molt complet que ha guanyat les últimes Lligues sense problemes. Juguen a casa i cal respectar-lo, però volem guanyar”, ha afegit André Gomes.

Sobre el seu moment al FC Barcelona, el ‘21’ blaugrana ha assegurat sentir-se “cada cop millor”. Jugui d’interior o de pivot defensiu, André Gomes ha reconegut intentar millorar cada dia, aprenent de Rakitic o Iniesta, jugadors als quals admira.

I a qui s’assembla més dels dos? “Voldria tenir el meu estil. Sóc una mescla perquè no hi ha un jugador com Rakitic o un amb la tècnica d’Iniesta. Són dos grans jugadors i a mi em toca créixer”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut