L’Alabès serà el rival del Barça a la final de Copa del Rei

L’Alabès serà el rival del Barça a la final de Copa del Rei

L’equip de Mauricio Pellegrino ha eliminat el Celta amb un gol d’Edgar i jugarà la seva primera final de la competició del KO

El FC Barcelona, que aquest dimarts es va classificar per jugar la final de la Copa del Rei per quarta vegada consecutiva, ja coneix el que serà el seu rival. I, finalment, ha estat l’Alabès l’equip que ha aconseguit el bitllet per a la final, després d’eliminar el Celta.

Amb el 0-0 de Balaídos, l’1-0 amb què ha acabat el partit de tornada a Mendizorrotza, amb un gol d’Edgar al minut 80, ha estat suficient perquè els de Mauricio Pellegrino siguin finalistes de la Copa del Rei per primer cop a la seva història.

Els precedents contra l’Alabès

Tot i que és la primera vegada que l’equip basc arriba a la final de la competició del KO, no serà el primer cop que el FC Barcelona es vegi les cares contra l’Alabès a la Copa. Fins ara, els culers s’ha enfrontat fins a cinc vegades contra els de Vitòria a la Copa, amb un record prou positiu. I és que els blaugrana sempre han acabat passant.

Només en dues ocasions, a fora de casa, el Barça va perdre el partit: la primera va ser a la temporada 29/30, per 2-1, mentre que la segona va ser el curs 77/78, per 1-0. L’últim precedent a la Copa data de la temporada 2012/13, quan l’Alabès jugava a Segona B. El Barça va guanyar per 3-1 al Camp Nou i per 0-3 a Mendizorrotza.

Per plantar-se a la final, l’Alabès ha hagut de superar el Nàstic de Tarragona als setzens de final (0-3 i 3-0), el Deportivo als vuitens (2-2 i 1-1), l’Alcorcón als quarts (0-2 i 0-0) i el Celta a semifinals (0-0 i 1-0).

Tot i que encara queden mesos per a la final de Copa (27 de maig), aquest cap de setmana serà una bona oportunitat per mesurar les forces dels dos equips. Perquè els de Luis Enrique visiten precisament Vitòria, en la 22a jornada de Lliga, per jugar contra els de Mauricio Pellegrino, que actualment ocupen la 12a posició a la Lliga amb 27 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut