Luis Enrique, centenari amb el FC Barcelona en Lliga

Luis Enrique, centenari amb el FC Barcelona en Lliga

L’asturià ha arribat a la xifra com a entrenador del primer equip amb unes estadístiques espectaculars, amb 75 victòries

Luis Enrique Martínez ha celebrat el partit número cent com a entrenador del primer equip del Barça amb una victòria molt important a l’estadi de l’Atlètic de Madrid. Els números de l’asturià en aquest centenar de partits són realment bons. L’entrenador blaugrana ha guanyat tres de cada quatre enfrontaments que ha dirigit (75 victòries, 14 empats i només 11 derrotes), unes xifres que li han servit per assolir el títol les dues primeres temporades i per estar lluitant pel tercer consecutiu. Abans d’arribar al Barça, Luis Enrique ja havia dirigit partits de la Primera Divisió com a entrenador del Celta durant el curs 2013/14.

El tècnic ha dirigit 163 partits oficials entre totes les competicions amb el primer equip blaugrana, i ha sumat 124 victòries, 21 empats i 18 derrotes per un total de vuit títols: dues Lligues, dues Copes del Rei, una Lliga de Campions, un Mundial de Clubs, una Supercopa d’Europa i una Supercopa d’Espanya.

Cal recordar que abans d’entrenar el primer equip Luis Enrique havia dirigit el filial blaugrana durant tres temporades, dues a Segona B i una a Segona A, categoria en la qual va igualar la millor classificació històrica situant l’equip en la tercera posició. A més, com a futbolista va jugar al Barça vuit temporades, en les quals va disputar 207 partits de Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut