Luis Suárez: “Hem de confiar en nosaltres”

Luis Suárez: “Hem de confiar en nosaltres”

En un acte solidari, el davanter uruguaià creu que “en el futbol tot és possible” i afirma que l’equip afronta els propers partits “més unit que mai”

Luis Suárez ha comparegut aquest divendres davant dels mitjans informatius en el marc de l’acte de tancament del 12è Llibre Solidari. El davanter uruguaià, padrí d’aquesta edició, ha valorat el moment que viu l’equip després de la derrota contra el PSG. “Els ànims són complicats; com qualsevol derrota, fa mal”, ha dit abans d’afegir que el Barça “és un equip capaç de revertir situacions difícils”. A l’hora de buscar explicació, ha estat clar: “Els responsables som tots, quan guanyem i també quan perdem”.

De cara a les properes setmanes, el davanter blaugrana ha estat rotund: “El missatge és clar, hem de confiar en nosaltres”. Suárez ha remarcat la trajectòria de l’equip en els últims anys, i ha dit que “per entrar en la història d’aquest club” han de “capgirar l’eliminatòria”. Tot i així, el ‘9’ blaugrana ha reconegut que “la remuntada és difícil” però que “en el futbol tot és possible”.

Sobre la situació que viu l’equip els dies posteriors a la derrota a París, Luis Suárez reconeix que “la plantilla és conscient de la situació i sap què ha de fer en el partit de tornada”. “No hem de fer gaire cas ni dels atacs ni dels elogis”, ha afegit a continuació. Per afrontar els propers duels, l’uruguaià ha declarat que l’equip “està més unit que mai”.

Finalment, Suárez ha valorat la seva implicació solidària en el llibre Relats Solidaris: “El futbolista sap que és una imatge mundial, però a fora té una família i una responsabilitat. Hi ha molta gent que ens necessita, i jo intento ser-hi sempre que se’m necessita, sobretot quan hi ha nens implicats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut