Primers materials per a l’exposició del 25è aniversari de Wembley

Primers materials per a l’exposició del 25è aniversari de Wembley

Un vídeo potencia la crida a socis i aficionats perquè aportin documents gràfics o audiovisuals de la final de la primera Copa d’Europa aconseguida l’any 1992

Després d’una setmana de la crida efectuada pel Club a socis i aficionats, amb l’objectiu de recollir material per a l’exposició en commemoració del 25è aniversari de la primera Copa d’Europa a Wembley, ja s’han rebut un total de 320 documents fotogràfics via online, als quals en cal afegir vuit més aportats presencialment per tres seguidors a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Un cop efectuada una primera revisió d’aquestes 328 imatges rebudes, s’ha considerat que un total de 211 són vàlides per a la seva inclusió en l’exposició commemorativa Espai Wembley 25, que acollirà les dependències del Museu. Els documents són majoritàriament fotografies de seguidors que es van desplaçar a la final, efectuades tant a fora com a dins de l'Estadi, i altres documents, com una entrada del partit signada per Ronald Koeman, autor del gol que va significar el títol. 

La commemoració del 25è aniversari de la primera Copa d’Europa, guanyada el 20 de maig del 1992 a l’antic estadi londinenc de Wembley, és encara una de les fites importants que s’ha marcat el Club per a aquesta temporada, i en què també ha volgut implicar totes aquelles persones que van viure en directe la final perquè puguin compartir tots els seus records.

Vídeo promocional

Per aquest motiu, i per reforçar la campanya encaminada a rebre el màxim de documents sobre Wembley'92, el Club ha elaborat un vídeo promocional d’aquesta acció, amb l’objectiu de poder rebre la màxima documentació possible d’uns aficionats que, pel fet d’aportar els seus records de la final, entraran en el sorteig d’una samarreta signada pels membres del Dream Team. 

Els socis i aficionats que vulguin participar-hi poden fer arribar el seu material fotogràfic audiovisual mitjançant dues vies: online, a través del formulari habilitat al web del Club, o presencialment, a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Allà es farà la recollida i la posterior digitalització del material abans de retornar-lo als propietaris al cap d’uns dies.

Tot el material que es reculli també podrà ser utilitzat en les produccions audiovisuals i reportatges als mitjans del Club (revista Barça, web, xarxes socials i Barça TV) i formaran part de les activitats i iniciatives que es preparen per celebrar aquesta efemèride.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut