Amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la primera Copa d’Europa guanyada a Wembley, en volem fer un homenatge al Museu del Barça amb fotos i vídeos de socis i aficionats que van viure aquell moment tan especial.

Si guardes records del 20 de maig del 1992 i els vols compartir amb nosaltres per exposar-los al Museu, ens pots fer arribar el teu material fotogràfic o audiovisual mitjançant dues vies:

  • Online: a través del formulari habilitat al web del Club, on podràs pujar les teves imatges i vídeos.
  • Presencialment: a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista. Aquí farem la recollida del teu material, el digitalitzarem, i te’l tornarem al cap d’uns dies.

Entre tots els socis i aficionats que ens facin arribar el seu material sobre Wembley, sortejarem una samarreta signada pel Dream Team.

Per a la teva participació a la present acció d’homenatge de Wembley’92, cal que acceptis els termes i condicions de la cessió de les teves imatges o vídeos que pots consultar aquí. L’acceptació de les mateixes es pot fer online o presencialment, en el cas que ens lliuris els continguts per aquesta via acceptant el formulari abans indicat, o bé presencialment en el moment de lliurament dels continguts. Esperem rebre els vostres records per a aquest emotiu homenatge!

Consultar bases legals

Accedir al formulari