El Cadet, l’Infantil i l’Aleví no fallen

El mateix cap de setmana que el Juvenil s’ha proclamat campió de Lliga, la resta d’equips de la base també han aconseguit tres importants victòries i es mantenen líders en les seves categories

CADET (J18): BARÇA-4, GRÀCIA-0

El Cadet es va sobreposar a les baixes i va aconseguir una bona victòria davant d’un rival que va oposar força resistència tot i trobar-se en zona de descens. El partit va començar de manera immillorable per als interessos blaugrana. El conjunt visitant defensava a mitja pista i el Barça trobava bé els espais i les situacions de gol. I fruit d’aquest domini van arribar 4 gols en 4 minuts, obra de Ramajo, Trias, Joan i Adri. A partir d’aquí, l’equip blaugrana no va abaixar la intensitat i va seguir arribant amb facilitat a la porteria local i, encara més important, en defensa no concedia ocasions de gol.

A la segona part el partit va seguir el mateix guió. El Barça continuava dominant, però sense encert de cara a porteria. Els rivals van tenir dues bones ocasions per escurçar diferències, però el porter David va salvar el gol amb dues bones intervencions. Al final el Cadet va sumar 3 punts més i continua mantenint la distància de 8 punts sobre el segon classificat a falta de 8 partits.

GOLS: Ramajo (1-0), Trias (2-0), Joan (3-0), Adri (4-0)

INFANTIL (J18): BARÇA-8, CFS SAGARRA-1

L’Infantil manté el liderat una setmana més gràcies a la victòria sobre el Sagarra. El conjunt visitant va sortir pressionant a tota la pista i no ho va posar gens fàcil d’inici. Tot i així, el Barça es va avançar al marcador al minut 5 amb una pilota recuperada per Toni que assistia Dani per fer l’1-0. El mateix Dani feia el 2-0 tot just un minut després. I abans del descans els visitants marcaven el 2-1 gràcies a una bona combinació d’equip.

A la segona part el Barça no va donar opcions al Sagarra. Marc marcava el 3-1 de xut exterior. Toni feia el 4-1 al segon pal aprofitant una assistència de Sergi. Javi marcava el 5-1 després d'una gran jugada de Kike, i el mateix Javi aconseguia robar una pilota per fer el 6-1 des del camp propi amb el rival jugant de cinc. A les acaballes del partit, Garvin i Víctor marcaven dos gols més per establir el definitiu 8-1. Cal destacar els minuts jugats a la porteria de Joan Bosch, porter aleví. Bon assaig de cara a la Minicopa que l’Infantil afronta aquesta propera setmana.

Gols: 1-0 Dani (min 5), 2-0 Dani (min 6), 2-1 (min 10) / 3-1 Marc (min 22), 4-1 Toni (min 32), 5-1 Javi (min 35), 6-1 Javi (min 36), 7-1 Garvin (min 37), 8-1 Victor (min 38).

ALEVÍ (J18): CFS ESPARREGUERA-2, BARÇA-11

Victòria amb remuntada davant d’un rival que es va avançar al marcador al minut 2. L’Aleví va reaccionar ràpidament i Víctor feia l’empat amb una canonada a l’escaire a la sortida d’un córner. Al minut 4, Eudald capgirava el marcador en culminar una bona jugada col·lectiva. A partir d’aquí, el domini blaugrana va ser total i s’arribava al descans amb 1-6.

A la segona part, el Barça movia molt ràpid en atac i defensava amb molta intensitat i fredor. Els blaugranes van controlar el partit en tot moment i van gaudir de nombroses ocasions per ampliar el marcador. Al final, golejada per 2-11 en un bon partit de tot l’equip.

GOLEJADORS: Víctor Sanchéz (3'/25'); Eudald Ripollés (4'/18'); Magí Yeves (9'); Izan Sequero (13'/17'); Akim Ràfols (13'); Darling Omar (14'/20'); Pol Salas (23')