El Barça depèn de si mateix per revalidar la Lliga

El Barça depèn de si mateix per revalidar la Lliga

La golejada culer davant l’Sporting, sumada a l’empat del Reial Madrid, dóna als blaugranes el liderat de la competició i dependre dels seus resultats per conquerir-la

El sacsejat postpartit davant l’Sporting va deixar dues notícies destacades. La primera, que Luis Enrique no seguirà sent l’entrenador del FC Barcelona la temporada vinent. Així ho va anunciar en la roda de premsa posterior a la golejada blaugrana davant el conjunt asturià (6-1). La segona, al mateix temps que s’anunciava la notícia, el Reial Madrid empatava el seu duel davant la UD Las Palmas al Santiago Bernabéu (3-3). Un empat que servia al Barça per situar-se líder de la Lliga amb 57 punts, amb un d’avantatge respecte dels blancs i a cinc del Sevilla, que encara ha de disputar aquest dijous el seu duel de la jornada 25 contra l’Athletic Club. Cal recordar que el conjunt madridista encara té un partit pendent de la jornada 21 davant el Celta de Vigo a Balaídos.

El campionat de Lliga encarrila la recta final amb tres equips clars que mantindran una lluita considerable per alçar-se amb el títol. Quan queden tretze jornades per finalitzar el campionat, la diferència és mínima i el Barça és qui posa ara pressió després d’haver remuntat en la classificació. Tot i això, tots tres equips s’hauran de veure les cares entre ells i és que el Barça rebrà el Sevilla en la jornada 30 i visitarà el Bernabéu en la 33, mentre que Reial Madrid i Sevilla s’enfrontaran també a l’estadi blanc en la penúltima jornada de Lliga. Tres duels que poden marcar el camí del campió.

A banda d’aquests partits, el Barça haurà d’afrontar les visites al Camp Nou del Celta, aquest dissabte, el València, la Reial Societat, l’Osasuna, el Vila-real i l’Eibar – en l’última jornada-, mentre que haurà de visitar el Dépor, el Granada – escenari en què es van proclamar campions la temporada passada-, el Màlaga, l’Espanyol, i la UD Las Palmas. Tretze jornades en què cada partit serà una final, un pas més cap al títol de Lliga. I és que el Barça ara ja només depèn dels seus resultats per revalidar la Lliga per tercera temporada consecutiva. Luis Enrique es vol acomiadar assolint una nova fita històrica i igualar Johan Cruyff i Pep Guardiola com els únics entrenadors de la història del FC Barcelona que han guanyat tres Lligues de manera consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut