Ambientàs de Copa a Ciudad Real

Ambientàs de Copa a Ciudad Real

Andreu Plaza i Paco Sedano destaquen l’ambició de l’equip a la prèvia de l’enfrontament de quarts de final contra el Xota

El Barça Lassa ja s’ha entrenat aquest matí al Quijote Arena, l’escenari dels quarts de final de la Copa d’Espanya, que aquest dijous enfrontarà els blaugranes i el Xota. Andreu Plaza i Miguel Andrés han programat una sessió suau, amb una atenció especial al treball d’aspectes tàctics.

Després de l’entrenament, Andreu Plaza i Paco Sedano s’han fet la fotografia de rigor amb Imanol Arregui i Javier Eseverri, l’entrenador i el capità del Xota, el rival als quarts. Els quatre han coincidit a assenyalar que la Copa d’Espanya “és el torneig més bonic”. Andreu Plaza ha destacat que “l’equip assumeix la pressió d’haver de guanyar títols”, mentre que per a Paco Sedano el grup afronta el repte “amb il·lusió”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

PRESSIÓ: “És impressionant jugar una competició com aquesta. Venim amb la necessitat de guanyar títols i assumim aquesta pressió. Ja fa dies que hem deixat de lamentar-nos per les baixes i estem molt contents de com està responent l’equip. Els jugadors que estan aquí competiran fins al final, segur.”

RAFA LÓPEZ: “La intenció és que Rafa López pugui participar ja contra el Xota, tot i que som conscients que s'ha entrenat poc amb nosaltres. Estic segur, però, que ens pot ajudar en algunes rotacions per compensar les baixes de jugadors defensius que tenim.”

Declaracions de Paco Sedano, capità del Barça Lassa:

IL·LUSIÓ: “Per a nosaltres, com per a tots els equips, la Copa és el torneig més bonic de tots i venim amb l’objectiu de guanyar-la després de tres anys sense fer-ho. Venim amb molta gent nova que té moltes ganes d’aixecar aquest títol. La plantilla té la màxima il·lusió per aconseguir l’objectiu.”

SENSACIONS: “Les sensacions són molt bones. Des del primer entrenament que es respira futbol sala aquí, a Ciudad Real, i ja tenim ganes que arribi el partit de quarts contra el Xota per començar a competir. Personalment és un orgull i un premi tornar a jugar la Copa”.

Declaracions d’Imanol Arregui, entrenador del Xota:

PREMI: “És un torneig preciós i a un partit pot passar qualsevol cosa. A la Copa es respira futbol sala i venim amb molta il·lusió i moltes ganes de competir. Jugar aquesta competició per a nosaltres és un premi a l’esforç de tota la primera part de la temporada.”

BAIXES: “Per a nosaltres també és un any molt complicat a causa de les lesions, no ha estat fàcil gestionar-ho. Per això té molt mèrit el que ha fet l’equip. La majoria de l’equip s’ha format al Xota i això ens dóna un plus de sacrifici”.

Declaracions de Javier Eseverri, capità del Xota:

PARTIT A PARTIT: “Som un equip humil que cada any competim amb la il·lusió de jugar la Copa i aquest any hem aconseguit l’objectiu de manera brillant. Ara toca anar partit a partit i només pensem en el Barça.”

REVENJA: “Tant de bo la tercera sigui la bona contra el Barça. Sempre és bonic jugar contra un equip de la categoria del Barça, i sí que tenim ganes de revenja esportiva.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut