Gabri després de la classificació:

Gabri després de la classificació: "Estic molt satisfet per l’esforç que han fet els jugadors"

L’entrenador del Juvenil A afirma que vol “gaudir del moment”, tot i que diumenge “arriba una altra final per la Lliga”

Un dels grans artífexs del fet que el Juvenil A torni a estar a la Final Four de Nyon a la UEFA Youth League és, sens dubte, Gabri Garcia. El tècnic blaugrana es mostrava satisfet amb el seu equip després d’haver remuntat un resultat advers. Ara, per això, torna l’atenció en la Lliga, en què diumenge juguen contra el Saragossa (17 hores) a la Ciutat Esportiva. Tot i així, Gabri i el seu staff han aconseguit classificar el Barça per a la seva segona Final Four europea en quatre edicions.

Declaracions Gabri Garcia:

“Estic satisfet i content pel treball que han fet els jugadors. Crec que han fet una fase de grups boníssima, espectacular. Després vam superar un rival molt dur, el Borussia Dortmund, amb un gran joc, i el Porto, un equip molt potent que ens ha proposat bon futbol. Davant de totes aquestes adversitats, l’equip ha estat immens”.

“Tot i encaixar el primer gol, l’equip s’ha aixecat i ha tornat a remuntar el partit, o sigui que estic molt satisfet pels jugadors, per l’esforç que han fet”.

“Ara vull gaudir del moment amb els jugadors. Crec que és el moment de gaudir-ho, però diumenge tenim una altra final, que és la Lliga, en la qual estem molt ben posicionats, però volem aconseguir-la, també. Crec que aquest partit ens dóna tranquil·litat per preparar els partits que vénen de Lliga. Ja tindrem temps de veure el Salzburg, el qual, ja ho anticipo, és un molt bon equip que ha eliminat grans rivals i l’haurem d’estudiar molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut