Jenni Hermoso rep el Trofeu Pitxitxi 2015/16

Jenni Hermoso rep el Trofeu Pitxitxi 2015/16

El director del diari Marca ha entregat a la davantera blaugrana el guardó que l’acredita com a màxima golejadora de la temporada 2015/16

Jenni Hermoso ja té el seu Trofeu Pitxitxi, com a màxima golejadora de la Lliga 2015/16. Una delegació del diari Marca, encapçalada pel seu director, Juan Ignacio Gallardo, li entregava a la Ciutat Esportiva, just abans de l’entrenament del Barça Femení. També hi eren presents el Director d’Esports Professionals del Club, Albert Soler, membres de la Comissió Esportiva, així com la plantilla blaugrana.

“Un premi col·lectiu”

“És un premi que sense l’acompanyament de les companyes no és possible. És un títol individual, però col·lectiu”, manifestava la ‘10’ culer a Barça TV. I, amb modèstia, reconeixia: “Mai he estat una jugadora que marqui tants gols, a mi m’agrada més fer la passada. Jugant al Barça i a dalt tens moltes oportunitats de fer gol, en aquest equip qualsevol que estigui una mica inspirada pot sumar”.

Gallardo, per la seva banda, va definir Jenni com “un referent i una locomotora del creixement del futbol femení”.

Cal recordar que la davantera barcelonista va firmar 24 dianes en les 29 jornades que va disputar a la Lliga passada. Es tractava, doncs, d’un nou reconeixement individual per a una jugadora del Barça Femení, setmanes més tard que cinc d’elles –entre les quals la mateixa Jenni Hermoso- estiguessin entre les 55 candidates a l’Onze FIFPro del 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut