El Femení va al col·le

El Femení va al col·le

Marta Unzué, Laura Ràfols, Alexia Putellas i Jenni Hermoso visiten els alumnes de Primària de l’Escola IPSE
Una representació del Barça Femení formada per Marta Unzué, Laura Ràfols, Alexia Putellas, i Jenni Hermoso ha visitat els alumnes de Primària de l’escola barcelonina IPSE aquest dijous a la tarda. Era la primera vegada que les jugadores del primer equip portaven a terme una activitat així, fins ara habitual a les seccions professionals del Club. Ha estat una festa barcelonista i del futbol femení viscuda en primera persona per uns 250 nens i nenes.

Molts anaven vestits de blaugrana, i han rebut les jugadores amb banderes del Barça. Durant una hora, els estudiants han pogut jugar amb les futbolistes de Primera Divisió al seu pati. Les activitats eren xutar un penal a Ràfols, fer un circuit i paret amb Marta Unzué, practicar un rondo amb Alexia i aprendre a fer tocs amb Jenni.

El punt àlgid de la jornada ha estat quan les jugadores han superat el repte que els havia plantejat l’escola. Des de llarga distància, havien de superar una alta xarxa i marcar gol. Unzué seria la més ràpida.

L’activitat, animada pel presentador Llucià Ferrer, ha culminat amb un discurs d’agraïment de Ràfols a l’escola IPSE –que celebra el seu cinquantenari– per l’acollida, l’entrega d’una samarreta del Femení signada per tota la plantilla i entrades per a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions amb el Rosengärd, el dimecres 29 al Miniestadi (19 h).  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut