Rodrigo de la Fuente valora l’eliminació europea del Barça Lassa

El mànager esportiu de la secció de bàsquet comenta que “estem decebuts” i que de cara al futur “hem d’aprendre d’aquesta situació”

Rodrigo De la Fuente, mànager esportiu del Barça Lassa, ha atès els mitjans informatius aquest dimecres, abans del partit contra el Reial Madrid. De la Fuente ha explicat que “estem decebuts per l’eliminació a Europa. Encara queda temporada per davant, molts partits, i l’equip s’ha de preparar i arribar bé a l’última fase de la temporada”.

Pel que fa a l’entrenador Bartzokas, De la Fuente ha comentat que “la nostra idea és que Bartzokas sigui l’entrenador, sempre ha tingut el nostre suport. No ha tingut molta sort, però la confiança en ell és total”, ha dit el dirigent blaugrana.

Pensar en l’ACB

Pel que fa al moment de l’equip, De la Fuente ha comentat que “volem construir un equip guanyador, però això no es fa amb una temporada. Però si que està clar que hem d’aprendre d’aquesta situació. Estem mirant el futur de l’equip, però també és important el present perquè hi ha la Lliga ACB”, ha valorat el mànager del Barça Lassa.

“Queda un títol en joc i estem en l’obligació de lluitar per ell. Estem en una bona posició a la Lliga i això ens ha de permetre entrenar més i créixer com equip per arribar bé al Play-off”, ha finalitzat De la Fuente abans del partit contra el Reial Madrid a Europa.

Altres frases de De la Fuente:

“Al final de temporada farem totes les valoracions. Ara mateix a l’Eurolliga tenim més partits, més exigència i hem de canviar alguna cosa del nostre plantejament. És un aprenentatge per a nosaltres”.

“La nostra idea és per on va el bàsquet a dia d’avui: jugadors amb molt de talent, però amb molt físic. És on va el bàsquet europeu”

“Som conscients i entenem la decepció de la gent, també ho notem nosaltres mateixos dins l’equip. És lògic i ho respectem”.

“Hi ha coses que cal canviar de cara al futur. Tinc molt clares les coses que cal canviar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut