El Cadet A goleja abans de viatjar a Dubai

El Cadet A goleja abans de viatjar a Dubai

Els nois de Franc Artiga s’imposen amb autoritat al camp de la Rapitenca (0-7) i aquesta setmana disputaran el Torneig Internacional Al Dhafra a Abu Dhabi amb l’Atlètic de Madrid com a gran rival a batre

RAPITENCA – CADET A

Golejada al camp del cuer abans de viatjar a Dubai (0-7)

Els nois de Franc Artiga, que dijous passat van guanyar el Jàbac i el Terrassa per 2-1 en el partit avançat de la propera jornada, van aconseguir ahir una contundent golejada al camp de la Rapitenca, últim classificat, que els permet liderar la Divisió d’Honor amb dos punts d’avantatge sobre l’Espanyol. Nils Mortimer va encarrilar la victòria amb tres gols en només 39 minuts. El malagueny ja porta set gols anotats en els darrers quatre partits disputats pels blaugranes. Pablo Moreno, Miguel Ángel Ramírez, en dues ocasions, i Adrián Bernabé es van sumar a la festa a la segona meitat. El proper partit del Cadet A serà d’aquí a dues setmanes al camp del Lleida Esportiu, dotzè classificat, ja que l’equip viatja avui dilluns a Dubai per disputar el Torneig Internacional Al Dhafra a Abu Dhabi. Els nois de Franc Artiga jugaran dijous el partit de semifinals contra l’equip organitzador, l'Al Dhafra. L’altra semifinal la disputen l’Atlètic de Madrid i l’HNK Rijeka.

CADET B – TORTOSA

La victòria més contundent de la temporada (10-0)

Els nois de Cristian Catena, líders del Grup 1 de Preferent, van sumar ahir un nou triomf que els permet mantenir els 16 punts d’avantatge sobre els seus perseguidors. El Tortosa no ha pogut crear cap tipus d’oposició en un partit que ha tingut color blaugrana de principi a fi (10-0). Amb els primers 45 minuts disputats, els blaugranes ja gaudien d’un avantatge de tres gols gràcies a Robert Navarro, Jaume Jardí i Zacarias. A la segona meitat, els culers han estat letals de cara porteria i han convertit fins a set dianes mitjançant Raúl Martínez, Marc Domenech, Haitam Abaida, Jaume Jardí, per segona vegada, Iker González, Marc Lachèvre i Robert Navarro, que ha tancat els festival golejador que ell mateix havia iniciat. El Cadet B presenta uns números espectaculars: 19 victòries consecutives, 82 gols a favor i només 10 en contra. La jornada següent visitarà el camp del Calafell, penúltim classificat.

SANT GABRIEL – INFANTIL A

Una gran remuntada a la segona part i continuen líders (2-3)

L’Infantil A es manté com a líder de la Divisió d’Honor gràcies a l’extraordinària remuntada que va protagonitzar ahir al camp del Sant Gabriel. Els nois de Carles Martínez se’n van anar al descans guanyant per 0-1, gràcies a un gol d’Arnau Farnós, però les coses es van torçar a la segona part. El Sant Gabriel va prémer l’accelerador i va aconseguir capgirar el partit i posar-se amb un 2-1 al seu favor. Va ser en aquest moment quan l’Infantil A va treure el millor de si mateix i va ser capaç de protagonitzar una remuntada de caràcter que li permet mantenir el liderat amb dos punts d’avantatge sobre l’Espanyol. Roger Martínez va anotar el dos darrers gols que van significar la victòria d’un Infantil A que la propera jornada rep la visita de l’Escola de Futbol Gavà, tretzè classificat.

CAMBRILS UNIÓ – INFANTIL B

Les ocasions errades els condemnen a l’empat (0-0)

Els nois de Sergi Milà van sumar dissabte el segon empat de la temporada al Grup 2 de Preferent i veuen com el Reus Deportiu, segon classificat amb un partit menys, s’acosta a tres punts després de la seva victòria al camp de l’Igualada. Contra el Cambrils Unió, quart a la classificació, els jugadors blaugrana van controlar el partit, però no van tenir sort de cara a porteria ja que van disposar de fins a tres clares oportunitats de gol que van desaprofitar. El proper partit de l’Infantil B serà el proper diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Floresta, quart classificat.

ALEVÍ A – DAMM B

Pluja de gols per refermar el liderat (6-1)

L’Aleví A va firmar dissabte una nova golejada en un partit decisiu. El conjunt blaugrana va superar al segon classificat, la Damm B, amb molta solvència i amb un joc molt vertical (6-1). Aquesta victòria serveix perquè els nois de Marc Serra continuïn liderant la classificació ara amb 7 punts d’avantatge sobre la Damm B. Tomàs Carbonell, Pau Ortega i Solo Traoré van posar el 3-0 al marcador en tan sols 25 minuts. Però lluny de conformar-se amb aquest resultat, Jan Molina, Llorenç Ferrés i Denis Cruces van convertir els sis gols blaugrana abans d’arribar al darrer quart. Juan Lastra va fer el gol de la Damm B al minut 46. L’Aleví A jugarà la propera jornada al camp del Sant Cugat, desè classificat.

CAN RULL – ALEVÍ B

Bona ratxa de quatre victòries consecutives (1-5)

Els nois de Jordi Pérez van guanyar ahir de manera solvent en la difícil sortida al camp del Can Rull (1-5) i continuen sent la millor defensa del campionat amb només 19 gols encaixats. Elliot Cervellera, Roger Coll i Pol Vila van marcar tres gols en menys de 10 minuts en el que va ser un cop dur pel rival. Finalment, Arnau Gràcia i Iker Córdoba van ser els encarregats de tancar la golejada. Amb aquesta victòria, els jugadors culers es mantenen a la segona posició a sis punts del líder, l’Espanyol A. L’Aleví B rebrà la propera jornada la visita de la Damm, quart classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

PRAT – ALEVÍ C

El ple de victòries continua intacte (3-4)

Els nois de David Sánchez van haver de patir de valent dissabte contra el Prat per mantenir el ple de vint victòries en vint partits disputats (3-4). L’equip local els va posar les coses molt difícils en un matx que va ser un intercanvi de gols. Jon Pilar va avançar els blaugranes amb un gol al minut 5, però els locals van reaccionar ràpidament amb l’empat d’Héctor Rangel (min 7). A més, al minut 33 van tornar a marcar mitjançant Daniel Lara. Per darrere al marcador, els barcelonistes no es van rendir i van capgirar la situació. Héctor Font va fer el 2-2 al minut 37 i, set minuts més tard, Alejandro Domínguez va marcar el 2-3. Aquest gol no va ser definitiu, ja que el Prat va tornar a marcar, però de nou Héctor Font va establir el 3-4 definitiu al minut 56. Amb aquest resultat, l’Aleví C, líder del Grup 1 de Primera, manté els cinc punts d’avantatge respecte al segon classificat, l’Atlètic Sant Just, i jugarà el proper partit a casa contra el Ribes CD, penúltim classificat.

ALEVÍ D – TECNOFUTBOL B

El líder sentencia a cinc minuts del final (4-3)

L’equip de Dani Horcas va acabar imposant la seva llei i va aconseguir una victòria més a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot i encaixar un gol al minut dos, obra de Samy Merheg, el conjunt culer s’ha sabut sobreposar a aquest obstacle i els gols de Santos Ortiz (min 4), Mateo Sciancalepore (min 14), Nicolás Expósito (min 29) i Pol Trigueros (min 55), han estat clau per aconseguir els tres punts. El triomf davant el Tecnofutbol B (4-3), permet als blaugranes seguir líders del Grup 2 de la Primera Divisió amb 5 punts d’avantatge sobre el Vila Olímpica. El pròxim partit dels blaugranes és el proper dissabte al camp del Badalona, desè classificat.

BENJAMÍ A – MANRESA CE

Ajornat fins el proper dimecres 15 de març

El Benjamí A, segon al Grup 2 de Preferent, disputarà el seu partit contra el Manresa CE, sisè classificat, el proper dimecres a les 19.15 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els nois de Jordi Font buscaran una victòria que els permeti empatar a punts amb l’actual líder, l’Espanyol.

SANT ANDREU – BENJAMÍ B

Triomf sòlid al Narcís Sala (0-3)

Una setmana més, el Benjamí B va aconseguir el triomf, el número 21 en 22 jornades. Aquesta victòria suposa un pas més cap al títol, ja que els blaugranes sumen 12 punts més que el segon, el Cornellà, quan falta de vuit jornades per acabar el campionat. Contra el Sant Andreu, sisè classificat, els barcelonistes van jugar un partit molt seriós i es van imposar amb dos gols de Gerard Ruiz de Valdivia i un d’Óscar Torrellas. Els nois d’Óscar Jorquera jugaran el diumenge que ve a casa contra el Jàbac i Terrassa, cinquè classificat.

ATLÈTIC VILAFRANCA – BENJAMÍ C

Continuen invictes i directes cap el títol (0-7)

Els nois d’Albert Puig van superar clarament l’Atlètic Vilafranca amb una àmplia golejada (0-7). Els jugadors culers, conscients de la seva missió, van marcar un ritme molt intens en els primers compassos del partit. L’allau ofensiva es va reflectir al marcador, ja que, amb només 26 minuts de joc, el Benjamí C ja gaudia d’un avantatge de cinc gols. Així doncs, la golejada va estar liderada pel hat-trick de Madou Murcia i va anar acompanyada dels gols de Nomoko, Arnau Mares, David Juan i Albert Vicens. Els blaugranes, líders amb 9 punts d’avantatge sobre el Cornellà D, tenen 132 gols a favor i només 11 en contra i la propera jornada rebran a casa al Sant Joan Despí, tercer classificat

BENJAMÍ D – FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA B

Empat a casa contra el tercer classificat (5-5)

Els nois d’Alexis Pintó van empatar aquest diumenge a casa contra el tercer classificat en un partit en què van realitzar un gran esforç, atès que els jugadors rivals eren, com és habitual, més grans que ells. Els blaugranes volien tornar a guanyar després de perdre en la darrera jornada al camp del líder i van sortir al camp molt forts amb un 3-0 en els primers onze minuts de joc, però van veure com la Grama B reaccionava i acabava empatant el matx. Els gols de Nohu Fofana (2), William Boussou (2) i David Julià van ser neutralitzats pels visitants, tercers a la classificació, que van marcar el 5-4 al minut 40 i el 5-5 al 44. Amb aquest resultat, el Benjamí D es manté sisè, tot i que s’allunya del líder, ara a vuit punts.

PREBENJAMÍ – SECTOR MONTSERRATINA C

Golejada antològica d’un equip que enamora (12-1)

Després de guanyar la setmana passada un partit decisiu contra el segon classificat, els nois de Juanan Gil no afluixen i continuen convivint amb la victòria (12-1). Un hat-trick de Aisher Font i un altre de Michal Zuk en els primers 25 minuts han encarrilat una golejada davant del Sector Montserratina C que també ha tingut com a protagonistes a Marc García, Ethan Rodríguez (2) i Raúl Expósito (2). Amb aquest triomf, els culers sumen una jornada més líders, a 10 punts de l’immediat perseguidor, el Can Vidalet, i acaricien el títol de Lliga. El següent compromís serà al camp del Sant Ildefons B, quinzè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut