Insígnies d’or per cinquanta anys de barcelonisme

Insígnies d’or per cinquanta anys de barcelonisme

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner presideixen a la Llotja President Suñol l’homenatge a una trentena de socis que es van vincular al Barça l’any 1966

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer Jordi Cardoner han assistit aquest vespre a un nou acte de lliurament d’insígnies d’or a una trentena de socis que celebren 50 anys de lligam barcelonista.

La Llotja President Suñol del Camp Nou ha estat l’escenari d’aquest homenatge a un grup de socis que l’any 1966 van tenir el seu primer carnet del Club i que l’han mantingut fidelment fins a l’actualitat.

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner han saludat els socis homenatjats i els han fet entrega de la seva insígnia, en una recepció que els ha permès conèixer la Llotja del Camp Nou acompanyats dels seus familiars i, al mateix temps, contemplar una visió diferent de l’Estadi, en un moment en què es troba buit i s’hi respira tranquil·litat.

Després de la projecció d’un vídeo amb alguns dels moments més emblemàtics d’aquests darrers 50 anys, Josep Maria Bartomeu ha recordat alguns aspectes de l’any 1966 relacionats amb el Barça, quan els socis es van vincular al Club. Aquell any va veure la primera edició del Trofeu Joan Gamper, es va guanyar la Copa de Fires, es va enderrocar l’antic camp de Les Corts i es vendre el solar que ocupava.

El president també ha fet referència a la recent remuntada davant el PSG: “Hem estat testimonis d’un nou moment inoblidable que va ser possible gràcies a l'esforç. Tota una lliçó per als més joves, que sempre cal lluitar fins al final per aconseguir un objectiu". 

Finalment, Bartomeu ha agraït el suport dels socis assistents i la seva constància durant tots aquests anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut