FC Barcelona Lassa - Estrella Roja: Amb l’obligació de competir fins al final

FC Barcelona Lassa - Estrella Roja: Amb l’obligació de competir fins al final

El repte dels de Bartzokas, que no jugaran els quarts, és arribar el millor possible al tram final de temporada

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 hores i en directe per Esport 3 i Movistar+, l’Estrella Roja de Belgrad en el que serà el segon partit dels tres que disputarà aquesta setmana. Els de Bartzokas busquen el triomf a casa per agafar confiança i guanyar consistència com a equip per afrontar amb les màximes garanties el tram final de la temporada a la Lliga Endesa.

El rival

Es troba immers en la lluita per les posicions que donen accés al Play-off de l’Eurolliga –actualment és vuitè- i no ho posarà gens fàcil. De fet, l’equip serbi va superar els blaugranes en el partit de la primera volta i estan liderats per Marko Simonovic en l’aspecte anotador, amb 12.9 punts per partit, i també per Kuzmic (9.7 punts i 7.4 rebots), Jenkins (9.3 punts) i Jovic (7.9 punts i 5.8 assistències). A més, no cal oblidar jugadors com Dangubic, Guduric, Mitrovic, Wolters o Bjelica, que poden fer mal en qualsevol moment del partit.

El Barça

Té com a gran objectiu créixer com a equip fins a final de temporada i afrontar amb garanties la part final de la Lliga Endesa. Els de Bartzokas doncs, tot i els tres partits d’Eurolliga que resten, han de seguir lluitant per mostrar una bona imatge i agafar confiança. Faverani, Doellman, Lawal i Ribas seran baixa per a la que serà la 28a jornada de l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut