Xavi Llorens: “Ens il·lusiona poder fer història”

Xavi Llorens: “Ens il·lusiona poder fer història”

"Hem de ser conscients que el Rosengard serà molt més agressiu que a l'anada, però som optimistes i tenim ganes de fer les coses bé", assegura el tècnic blaugrana

El Barça Femení és a tocar de fer història. Concretament, a noranta minuts d’assolir la fita d’estar entre les quatre millors d’Europa. Una classificació històrica per al Barça, però també en l’àmbit estatal, ja que cap ha estat capaç d’aconseguir-ho. Per fer-ho, però, hauran de superar el Rosengard en una eliminatòria que, de moment, tenen ben encarada amb el 0-1 de l’anada: “Ens il·lusiona poder fer història. Mai hem arribat als quarts de final amb un marcador favorable i, a més, tenim la segona part de l’eliminatòria al Miniestadi. Tenim optimisme i ganes de fer les coses bé i és un somni poder estar entre les quatre millors”. Són paraules del tècnic Xavi Llorens durant la prèvia del partit davant els mitjans, que també ha explicat quin Rosengard s’espera en aquest partit de tornada: “Sortiran diferents a l’anada, els espero més agressius, contundents i potser amb un excés d’agressivitat”.

En aquest sentit, Xavi Llorens ha explicat que les blaugranes han d’estar “preparades per a tot, molt vives i fins i tot una mica accelerades, però amb molt criteri i molt de cap”. “Ens intentaran treure del partit i hem de ser intel·ligents per contrarestar-ho amb el nostre joc”, ha assenyalat Xavi Llorens com un dels fets que més el preocupa. “Volem afrontar el partit semblant al d’allà, però tenint més verticalitat i més arribada”.

"El factor Mini és impressionant i és un plus per a nosaltres"

El preparador blaugrana ha incidit també a explicar com aturar la Marta, cinc vegades reconeguda com la millor jugadora del món: “Haurem d’estar molt a sobre d’ella i intentarem fer superioritats de 2x1 per tot el camp, perquè la que estigui de cara no sigui superada i les ajudes robin la pilota”. Finalment, Llorens ha destacat que el factor Mini “és impressionant i és un plus per a nosaltres”. “L’estat del terreny de joc és espectacular i el suport del públic és molt important perquè les jugadores ho noten”.

La capitana Marta Unzué s’ha mostrat optimista de cara a la tornada i ha expressat que ho tenen “més a prop que qualsevol altre any”, tot i ser conscients de la dificultat de l’eliminatòria. “Ens esperem el Rosengard de la segona meitat del partit d’anada”, ha afegit. Vicky Losada, per la seva banda, ha volgut destacar: “No canviarem el nostre estil, hem de tenir la possessió i jugar ràpid”. I ha finalitzat dient que espera un Miniestadi amb tanta gent com sigui possible: “La gent cada cop està responent millor. Serà un partit històric poder aconseguir la classificació per a les semifinals per primera vegada a la història”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut