Xavi Llorens: “Ara somiarem i ho intentarem”

Xavi Llorens: “Ara somiarem i ho intentarem”

El tècnic del FC Barcelona Femení, així com algunes de les seves jugadores, han valorat la classificació històrica per a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League

“Arribar a les semifinals de la Champions fa uns anys era impossible, però ho hem fet. El futur és d’elles i estic molt content”. Així de contundent s’ha mostrat l’entrenador del FC Barcelona Femení, Xavi Llorens, conscient que el seu equip acabava d’assolir una classificació històrica per a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League, després d’eliminar el Rosengärd als quarts de final (2-0).

El tècnic, tot i reconèixer que “la primera part no ha sortit com volíem”, ha volgut felicitar les seves jugadores, “que han sabut patir i, defensivament, han treballat molt”. “Estar entre els quatre millors equips d’Europa no s’assolirà cada any. El vestidor està increïblement feliç i ara hem de gaudir del moment”, ha comentat.

Ara, el que està clar és que somiar és gratis. I això és el que farà el FC Barcelona Femení. El PSG serà el proper rival del Barça a la competició europea. Serà difícil, perquè les franceses “són un equipàs, més fort que el que ens vam trobar la temporada passada”, però aquí ningú ha dit l’última paraula: “Son guanyadores i competitives i ara ja pensen en la revenja de la temporada passada. Somiarem i ho intentarem, després ja veurem on arribem”.

A més a més, també han parlat sobre la classificació per a les semifinals les següents jugadores:

Marta Torrejón

“Estem contentes i il·lusionades, molt satisfetes pel treball que hem fet. Sabíem que havíem de defensar bé, així ho hem fet i ens hem endut la classificació”.

“Tenim clar que és un premi. Clar que podem somiar, però tenim els peus al terra. El nostre objectiu cada temporada és intentar fer un pas més enllà”.

“El PSG és un rival que ja hem patit, però l’any passat ja els hi vam complicar la vida. Arribem amb moltes ganes i esperances”.

Jennifer Hermoso

“El vestidor està eufòric. Hem fet història i, com a mínim avui, hem de celebrar-ho. Això no s’assoleix tots els dies”.

“Estem a semifinals i no ens posem sostre. Qui sap si potser ens podem treure l’espineta de la temporada passada”.

“Cada cop som més madures. Ara, però, tot es multiplicarà per mil, perquè si passem ja jugarem la final. Però crec que l’equip cada vegada agafa més experiència”.

Alexia

“Any rere any l’equip agafa experiència europea. Hem madurat a base d’això i avui ha arribat el moment de fer història. Ara ho seguirem intentant”.

“Estic molt contenta, perquè hem fet història. I a més en l’escenari, tal i com estava. Ha estat impressionant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut