Visita del CEO de Google, Sundar Pichai, a les instal·lacions del FC Barcelona

Visita del CEO de Google, Sundar Pichai, a les instal·lacions del FC Barcelona

El president Josep Maria Bartomeu va rebre el director general del gegant tecnològic, que va conèixer els jugadors blaugrana i va fer un recorregut per la Masia, el Camp Nou i el Museu del Club

El director general de Google, Sundar Pichai, va fer una visita al FC Barcelona aprofitant la seva presència a la ciutat amb motiu del Mobile World Congress, el saló més important del món de la indústria de les comunicacions mòbils i que se celebra aquests dies al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. El club blaugrana va tenir presència en la primera jornada del congrés amb la ponència que va pronunciar el president Josep Maria Bartomeu per anunciar el projecte Barça Innovation Hub, que serà presentat el 22 de març.

Pichai va ser rebut pel president Bartomeu, el director d’esports professionals, Albert Soler, i Francesco Calvo, Chief Revenue Officer del Club, a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on va poder visitar les instal·lacions de la residència de la Masia i també va assistir al final de l’entrenament de l’equip de Luis Enrique. El director general de Google va tenir l’oportunitat de saludar els jugadors del primer equip, i va parlar uns minuts amb Luis Enrique, a qui recordava de la seva època com a jugador, i amb el secretari tècnic, Robert Fernández. El capità, Andrés Iniesta, li va fer entrega d’una samarreta blaugrana personalitzada amb el seu nom.

Posteriorment, Bartomeu i Pichai es van traslladar fins a les instal·lacions del Camp Nou per fer un recorregut pels llocs més emblemàtics de l’Estadi, la gespa, les banquetes, el vestidor del primer equip i el Museu del Club, acompanyats del director executiu Òscar Grau.

Sundar Pichai es confessa seguidor del Barça i es va interessar pels projectes estratègics del club blaugrana, com ara Barça Innovation Hub, el projecte que vol convertir el club blaugrana en el centre d’innovació esportiva número 1 del món, i l’Espai Barça, el projecte de transformació de les instal·lacions del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut