Així va viure Luis Enrique el partit contra l’Sporting

Així va viure Luis Enrique el partit contra l’Sporting

Seguim el tècnic asturià en el duel contra l’equip amb què va iniciar la seva carrera, abans que anunciés que al final d’aquesta temporada deixarà la banqueta del Barça

Luis Enrique es va enfrontar aquest dissabte contra l’equip que va veure les seves primeres passes al futbol, l’Sporting de Gijón. El tècnic asturià va viure amb molta intensitat, des de la zona tècnica, el partit que va acabar amb golejada blaugrana (6-1). Des d’abans d’arrencar el matx fins que va acabar, les càmeres li van fer un seguiment personalitzat per comprovar com viu un partit al Camp Nou.

El seguiment ens va permetre veure una salutació efusiva al túnel de vestidors del tècnic amb Douglas, que aquest curs juga cedit pel Barça a l’Sporting. Un cop arrenca el partit, Luis Enrique no para quiet des de l’àrea tècnica, donant instruccions, animant els jugadors i corregint posicions. Quan va acabar el partit, el tècnic va anunciar en roda de premsa que al final de temporada deixarà de ser l’entrenador del Barça. Fins aleshores, Luis Enrique va viure amb intensitat l’enfrontament amb l’Sporting i en aquest vídeo podem veure-hi el seguiment personalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut