Pla de Desenvolupament de Federacions

Pla de Desenvolupament de Federacions

El moviment de penyes dóna un pas més amb el Pla de Desenvolupament de Federacions, un programa impulsat per la Confederació Mundial de Penyes

Més de 150.000 penyistes, gairebé 1.300 penyes, 5 continents, les xifres parlen per si soles. En els darrers anys, el moviment penyístic s’ha posicionat com una peça clau del barcelonisme. Ara, dóna un pas més amb el Pla de Desenvolupament de Federacions, un programa impulsat per la Confederació Mundial de Penyes i aprovat al Congrés Mundial que dotarà d’estructura i recursos les entitats territorials. Repassem les 5 claus que impulsen la revolució penyística.

 

1. Una millor atenció. El Pla de Desenvolupament de Federacions agilitzarà tràmits i peticions dels penyistes amb un servei personalitzat i exclusiu. La primera pedra es va col·locar recentment amb la inauguració del nou portal de tràmits per penyes, una plataforma optimitzada que permet als associats fer les seves gestions de manera telemàtica. Gràcies a això, el penyista podrà sentir més a prop el Club i donar resposta a les seves inquietuds d’una manera més ràpida i directa a través de les Federacions.

2. Gestions simplificades. Les Federacions territorials són la corretja de transmissió entre el Club, la Confederació i les penyes. Per això, amb el projecte ‘Penyes Segle XXI’, les organitzacions territorials esdevindran interlocutores directes amb el Club i facilitaran la presa de decisions i la relació directa entre el penyista i la directiva blaugrana. Una bona comunicació pot canviar el rumb de qualsevol organització. Per això, establir uns fluxos àgils que permetin canalitzar la informació des del club fins al penyista és un dels reptes que el moviment té per endavant.

3. El barcelonisme en el territori. El moviment penyístic és una institució que alberga un sentiment i les Federacions són la veu del Club al territori, la seva oficina delegada. El pla de desenvolupament de Federacions té com a objectiu incrementar la presència del barcelonisme al territori organitzant accions que impactin arreu i potenciar la reputació externa de les penyes.

4. Millors Federacions, més penyistes. Empoderar les Federacions facilita el seu creixement orgànic, sempre en bé del penyista, gràcies a uns serveis optimitzats i eficients que converteixin el moviment de penyes blaugranes en el més gran i professionalitzat del món. La modernització de les estructures i l’atracció de nous col·lectius faran créixer el moviment penyístic i, alhora, els recursos destinats a cada penya.

5. Un moviment atractiu pel públic jove. Per assegurar la continuïtat del moviment, la Confederació Mundial de Penyes, a través de les Federacions i les penyes, organitzarà activitats per atreure un públic més jove, veritable protagonista del segle XXI. Les noves tecnologies, canals i narratives seran la clau per arribar als més joves.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut