Shakira:

Shakira: "El FC Barcelona és un veritable exemple de filantropia"

L'artista internacional ha parlat de l'acord de col·laboració entre la Fundación Pies Descalzos, la Fundació del Barça i la Fundació Bancària "la Caixa", que construirà una escola a Barranquilla, Colòmbia

El FC Barcelona segueix involucrat en la lluita contra la pobresa infantil. En aquesta ocasió, la Fundació FCB i la Fundació Bancària "La Caixa" han arribat a un acord de col·laboració amb la Fundación Pies Descalzos per a la construcció d'una nova escola a Barranquilla, Colòmbia. L'artista internacional, i fundadora d’aquesta fundació, ha valorat aquest acord i ha comentat, en els mitjans oficials del Club, que "agraeix molt la implicació en aquest projecte tan maco". "El FC Barcelona és un veritable exemple de filantropia. No sé si hi ha un altre club esportiu que treballi en tants projectes i que s'involucri tant amb la infància. Per a mi és un plaer i un honor", ha dit.

Amb aquest projecte, "i el correcte exemple que dóna el Barça", Shakira espera que "serveixi d'inspiració per a altres institucions, empreses o companyies públiques i privades". "Vivim en un món globalitzat i cal invertir en la infància si volem tenir un món en prosperitat. Ajudar a nens és la manera més efectiva per a l'eradicació de la pobresa", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut