FC Barcelona Lassa - MoraBanc Andorra: Exhibició ofensiva (102-65)

Els de Bartzokas aconsegueixen la 17a victòria en Lliga Endesa gràcies a l’encert des de la línia de triple i un gran segon quart que ha trencat el partit

El Barça Lassa surt victoriós en el duel enfront el MoraBanc Andorra corresponent a la 26º jornada de la Lliga Endesa. Els de Bartzokas, liderats per Vezenkov (18 punts, 22 valoració) i Navarro (14 punts, 17 valoració), han fet una exhibició del seu potencial ofensiu amb 102 punts i 14 triples. Després de dos exigents partits intersetmanals, els blaugrana afrontaven el tercer matx en menys de 6 dies, però l’espectacular encert dels blaugrana acompanyat d’una gran concentració defensiva, ha permès que la victòria es quedés al Palau.

Tal com avisava Bartzokas en roda de premsa, la igualtat ha marcat els primers compassos del partit. El primer quart ha estat un constant intercanvi de cistelles, però el canell de Victor Claver amb vuit punts consecutius –dos triples inclosos- i la qualitat de Rice, han permès al Barça dominar el marcador (20-18, min 10).

De la mà de Renfroe

La igualtat s’ha trencat gràcies a un parcial de 17-4 al segon quart. Alex Renfroe ha estat protagonista en anotar 6 punts consecutius, inclosa una esmaixada que ha posat al Palau dempeus (37-29, min18). L’espectacular jugada ha reactivat al conjunt blaugrana i s’ha arribat a la mitja part amb el 43-31.

Bartzokas, amb les baixes dels interiors de Faverani i Lawal, ha donat minuts a Moussa Diagné, que els ha aprofitat amb 12 rebots i 11 de valoració. El pivot africà ha donat el relleu a Ante Tomic i Claver, que també ha aprofitat la seva polivalència per jugar dins la pintura.

Festival de triples

Els jugadors de Bartzokas han sortir al tercer quart amb la clara missió de no donar opció a la sorpresa. Rice i Calver amb 7 punts consecutius cadascú han tallat les esperances andorranes. A més, el darrer quart ha estat un festival, ja que els canoners blaugrana han convertit deu triples en deu minuts: Vezenkov (4), Eriksson (3), Navarro (2) i Koponen han fet valer la seva qualitat anotadora (102-65,min 40).

Els blaugrana han fet una demostració d’orgull davant un Palau entregat i que ha reconegut el sensacional allau ofensiu. Els seguidors culers han ovacionat la gesta: primer cop a la temporada que el Barça Lassa supera els 100 punts. Així doncs, arriba la 17º victòria en Lliga Endesa i els de Bartzokas segueixen en la lluita per ser cap de sèrie en els play off.